Reizigersbeurs 2018

door Onze redactie di 27 mrt. 2018 19:55

UPDATE: in 2019 vindt de Reizigersbeurs plaats op zaterdag 23 en zondag 24 maart. De zaterdag zal in het teken staan van West-Amerika. Op zondag staan Oost-Amerika en Canada centraal. Locatie: ons kantoor in Zwolle. Meer informatie volgt. Lees hieronder het verslag van de 2018-editie.
Na het grote succes van voorgaande jaren organiseerden we op zaterdag 24 én zondag 25 maart alweer onze vijfde editie van onze Reizigersbeurs. Deze beurs voor en door reizigers vond dit jaar voor het eerst plaats in onze eigen belevingsruimte in Zwolle. In totaal kwamen er meer dan 1200 reizigers langs om informatie en tips in te winnen over hun geplande reis naar Amerika of Canada.

Reizigersbeurs Tioga Tours 2018
Reizigersbeurs Tioga Tours 2018 Reizigersbeurs 2018

Van reizigers voor reizigers

Op beide dagen stonden er twintig standjes die bemand werden door Amerika- en Canadafans die enthousiast vertelden over hun eigen reiservaringen. Ze beantwoordden vragen als ‘moet ik campings reserveren in het hoogseizoen’ en ‘welke excursies raad je me aan’ tot ‘hoe kan ik m’n kinderstoeltje bevestigen in de camper’. De standhouders lieten maar al te graag hun foto’s, kaarten, souvenirs en filmpjes zien. Sommigen namen zelfs een beamer mee om hun mooiste bestemmingen op de wand te projecteren. We willen alle standhouders bedanken voor hun inzet en tomeloze enthousiasme. Zonder jullie was het nooit zo’n geslaagde dag geworden! Hopelijk zijn jullie allemaal inmiddels bijgekomen van de enerverende dag(en) en zien we jullie volgend jaar terug.

Reizigersbeurs Tioga Tours 2018 Reizigersbeurs 2018

Reisadvies

Onze reisadviseurs stonden klaar voor bezoekers die nog meer informatie wilden hebben over zijn/haar boeking en reisplannen. Luchtvaartmaatschappij Air Transat was van de partij, net als Visit Oregon/Portland, Route 66 en Nanai, die alles weten over Noord-Amerikaanse indianen en waar je ze kunt ontmoeten. Verder was Martin Schäfer aanwezig. Hij schreef een boek schreef over de Deep South en kon alles vertellen over de kleurrijke muzieksteden.

Camper Tioga Tours Reizigersbeurs Tioga Tours

Campers en politiewagen

Op de camping in onze Belevingshal stond een echte Amerikaanse camper te wachten, terwijl je buiten een kijkje kon nemen in een truck-camper van Fraserway en een selfie kon maken naast een Amerikaanse politiewagen.

Reizigersbeurs Tioga Tours 2018

Presentaties

Van West-Canada, Noordwest- én Zuidwest-Amerika tot New England en Deep South & Florida, reizigers konden diverse regiopresentaties bijwonen. De drukbezochte presentaties werden gegeven in twee filmzalen. Nieuw was onze video Reisvoorbereiding. Heb je deze gemist of wil je deze nog eens op je gemak terug kijken? Je vindt het op ons YouTube-kanaal.

Reizigersbeurs 2018 Reizigersbeurs 2018

2019

In 2019 vindt de Reizigersbeurs plaats op zaterdag 23 en zondag 24 maart. De zaterdag zal in het teken staan van West-Amerika. Op zondag staan Oost-Amerika en Canada centraal. Locatie: ons kantoor in Zwolle. Meer informatie volgt. Houd onze site en de nieuwsbrief goed in de gaten!

Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!