Reizigersbeurs 2023

Na drie jaar konden we op 18 en 19 maart 2023 eindelijk weer ons favoriete evenement organiseren: de Reizigersbeurs. De zevende editie, voor de derde keer op ons kantoor in Zwolle. Zo'n 1.200 enthousiaste reizigers kwamen tips inwinnen voor hun reis naar Amerika en/of Canada. Veertig ervaren reizigers stonden klaar met hun prachtige fotoboeken, souvenirs en slideshows. In deze blog een korte samenvatting en de aftermovie.

Reizigersbeurs Tioga Tours 2023 Reizigersbeurs 2023

Reizigers vertellen reizigers

Zo'n veertig enthousiaste en ervaren reizigers bemanden de twintig stands. Sommigen zijn er al vanaf het begin bij, voor anderen was 2023 hun lustrum en ongeveer de helft beleefde hun vuurdoop. Samen hebben onze standhouders (bijna) heel Amerika & Canada gezien, van Texas en Hawaii tot Newfoundland en Alaska. De één ging in 2022 voor het eerst, de ander was de tel al bijna kwijtgeraakt. De standhouders leefden zich uit met het aankleden van hun stand. Knuffels, kleding, vlaggen, routekaarten, reisgidsen, grote computerschermen en héle dikke fotoboeken sierden de tafels. Het grootste deel van de bezoekers had hun reis al bij ons geboekt. Anderen waren zich aan het oriënteren voor een reis. Zij konden al hun vragen stellen en tips & trucs inwinnen voor hun reis. De standhouders kregen leuke vragen. Van 'Is dit een goede route?' en 'Wat mag ik niet missen in San Francisco?' tot heel concreet: 'Kan ik mijn camper gemakkelijk parkeren als ik boodschappen ga doen?'.

Reizigers vertellen reizigers Reizigers vertellen reizigers

Reizigersbeurs 2023 Reizigersbeurs 2023

Wie waren er nog meer?

Op de campground in onze Belevingshal konden bezoekers al hun praktische reisvragen stellen aan onze reisadviseurs. Op de zaterdag was voor reizigers richting de Deep South expert Martin Schäfer aanwezig. Hij kon alles vertellen over de kleurrijke muzieksteden en gaf een bevlogen presentatie. Zelfs het eten was American Style, dankzij de BBQ-mannen van Serious Hot Fools. De overheerlijke broodjes hamburger en pulled pork vlogen over de toonbank. Zangeres Janneke van Backyard Roses vulde de Saloon met haar prachtige Americana, waarbij ze zichzelf begeleidde op haar gitaar.

Camper Tioga Tours Reizigersbeurs Tioga Tours

Amerikaanse sferen in Zwolle

Bij de ingang verwelkomden het Vrijheidsbeeld, politieauto én Fraserway-camper (C-Large) de bezoekers. Samen met de C-25 van Cruise America binnen was het voor veel bezoekers even voorproeven van hun camperreis. De camperexperts beantwoordden vragen over deze manier van reizen. We hoorden van alles voorbijkomen. Van 'Hoe bevestig je een kinderzitje' en 'Wat zit er in de inventaris', tot de praktische uitvoering van de vraag 'Met hoeveel personen passen we in de camper?'.

Reizigersbeurs Tioga Tours 2023

Presentaties over bestemmingen

Van West-Canada tot New England, Zuidwest-Amerika, de Deep South en Nova Scotia: reizigers konden diverse regiopresentaties bijwonen. De drukbezochte presentaties werden gegeven in twee grote zalen.

Reizigersbeurs 2023 Reizigersbeurs 2023

Aftermovie!

Hieronder vind je een korte sfeerimpressie van de Reizigersbeurs. Wat hebben we genoten! We willen alle standhouders en alle bezoekers bedanken voor een beregezellig weekend vol voorpret! In september gaan de tweewekelijkse infodagen, roadshows en reisbeurzen weer van start. De Reizigersbeurs zal pas weer in maart 2024 zijn, wanneer de meeste reizigers hun reis voor dat jaar hebben geboekt. Houd onze agenda in de gaten.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan