Welkom op onze nieuwe website!

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan deze nieuwe website. De website heeft een moderner uiterlijk gekregen, met veel ruimte voor beeldmateriaal. Zo kom je vast in de vakantiestemming! Ook is er aan de technische kant veel verbeterd. De website is nu beter geschikt voor tablets en mobiele telefoons en het is nu nog makkelijker om een route helemaal naar wens aan te passen.

Capitoolgebouw

De puntjes op de i

We hebben de afgelopen weken alle puntjes op de i’s gezet. Mocht je onverhoopt toch foute pagina’s, links of informatie tegenkomen, dan horen we dat graag! Je kunt een e-mail sturen naar it@tiogatours.nl

Oude en nieuwe website Tioga Tours

Wat is er veranderd?

Routevoorbeelden

Alle routevoorbeelden zijn voorzien van sfeerimpressies. Je kunt ze bovendien helemaal naar wens aanpassen door te kiezen voor andere vertrekplaatsen en kortere of langere varianten. Wil je de route nog verder aanpassen? Kies dan in het linkermenu voor 'pas deze route aan'. De route opent dan in de routeplanner.

Bekijk een routevoorbeeld

Mijn Tioga

Rechtsboven in beeld zie je ‘Mijn Tioga’ staan. Iedereen kan een gratis account aanmaken. Met dit Mijn Tioga-account maak je je reisvoorbereiding makkelijker én leuker. Je bewaart er bijvoorbeeld interessante dingen die je op onze site tegenkomt, zoals routevoorbeelden, excursies, reistips en reviews over campings en hotels. Op die pagina’s zie je hartjes staan. Als je het hartje aanklikt, bewaar je de bijbehorende informatie bij je ‘Reisfavorieten’ op je eigen Mijn Tioga-account.

De komende tijd gaan we de functionaliteiten van Mijn Tioga verder uitbreiden. Heb je een reis bij ons geboekt, dan heb je al een account van Mijn Tioga. Dit account bestaat naast het nieuwe account op deze website. Als je van de Reisfavorieten gebruik wilt maken, maak je dus een extra account aan.

Maak een account

Blogs

Elke week schrijven we blogs over Amerika en Canada. Dit zijn artikelen over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, praktische zaken en de actualiteit.

Bekijk de blogs

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan