Infodag XL Zwolle, donderdag 29 december 2022

Welkom op onze infodag XL! Maak een vliegende start met je reis naar Amerika of Canada door een presentatie bij te wonen. Aansluitend kun je aanschuiven voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze reisadviseurs (op afspraak). Samen stippelen jullie de route uit en bespreken jullie je wensen. Uiteraard kan onze reisadviseur gelijk een vrijblijvende offerte maken en/of je reis boeken. Waan je gedurende de dag alvast in Amerika, zing mee met Amerikaanse songs en smul van authentieke broodjes hamburger American Style. Kruip om de pret compleet te maken achter het stuur van een echte Amerikaanse camper.

Live muziek van Backyard Roses

Tijdens deze bijzondere infodag XL gaan we nog verder dan normaal. Beeld je al even in dat je in Amerika bent en neurie mee met de Amerikaanse songs die live voor jou worden gespeeld. Backyard Roses brengt Americana muziek ten gehore en begeleidt zichzelf op gitaar en keyboard. Swing mee met de diverse covers van bekende artiesten en laat de voorpret beginnen!

American Style broodje hamburger van de BBQ

Wanneer je in onze Amerikaanse diner de geur van een versgebakken hamburger ruikt loopt het water je in de mond. Op deze infodag XL komt een groep stoere barbecuemannen van Serious Hot Fools authentieke, Amerikaanse klassiekers voor je bereiden (tegen betaling verkrijgbaar).

Heerlijke snacks van de barbecue Eet een broodje pulled pork Of een heerlijke hotdog

Camper aanwezig (C-25 van Cruise America)
Gratis koffie en thee. Amerikaanse broodjes hotdog, klassiekers van onze barbecuemannen en tosti's tegen betaling (€). Eigen lunchpakketjes zijn toegestaan

De eerste stappen naar jouw droomreis...

Online Event

Online Event

Online Event

Online Event

Programma presentaties:

09:30 - 10:15 Zuidwest-Amerika
10:45- 11:30 West-Canada
12:30- 13:15 Zuidwest-Amerika
13:45- 14:30 West-Canada
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}