Reizigersbeurs 2017

Op 19 maart 2017 is de vierde editie van de Reizigersbeurs. Op deze dag voor én door reizigers bemannen ervaren reizigers de stands. Van 'moet ik campings reserveren?' tot 'hoe reis je met een kleuter?', op al je vragen komt een antwoord. Voor praktische zaken over je offerte, vlucht of voertuig kun je terecht bij onze reisadviseurs. Zij geven ook presentaties over verschillende regio's, zoals Zuidwest-Amerika, West-Canada en New England. De entree is gratis als je je vooraf aanmeldt.

  • Waar: Theater Gooiland, Emmastraat 2, Hilversum
  • Wanneer: Zondag 19 maart 2017, 10:00-16:00
  • Entree: gratis, maar meld je wel even aan
  • Campers aanwezig
  • Huisdieren niet toegestaan

Aanmelden reizigersbeurs

Voorpret en beleving

Reisadvies

'Moet ik campings reserveren?', 'wat is belangrijk als je met een kleuter reist?', 'welke wandeling moet ik maken?': onze ervaren reizigers weten een antwoord op al je reiskwesties! De reizigers zijn zelf meerdere keren in Amerika en/of Canada geweest. Met hun fotoboeken, reisgidsen en routekaarten geven ze je graag hun beste tips. Praktische vragen, bijvoorbeeld over je offerte, auto, camper, route of vluchten, kun je stellen aan onze reisadviseurs. Daarnaast zijn er organisaties die gek zijn op Amerika en Canada, zoals USA4All en Stichting NANAI (Nederlandse Stichting voor Noord-Amerikaanse Indianen).

Reizigersbeurs Tioga Tours

Campers

Wil je weten hoe een camper er vanbinnen uitziet, ervaren hoe het bed in de 'cab over' ligt of voelen hoe het is om achter het stuur te kruipen? Neem dan een kijkje in de echte Amerikaanse C-25 camper of de Truck-camper die voor de deur van Gooiland staan.

Reizigersbeurs Tioga Tours

Presentaties

Onze reisadviseurs geven presentaties over regio's in Amerika en Canada. Ze lichten een populaire rondreis toe in woord en beeld. Zo krijg je een idee van alle hoogtepunten in die regio. De presentaties zijn razendpopulair, dus aanmelden is een must als je een (zit)plaats wil!

Er zijn presentaties over:

  • Zuidwest-Amerika
  • West-Canada
  • Deep South & Florida
  • New England (Oost-Amerika), Ontario & Québec (Oost-Canada)

Aanmelden presentatie(s)

Reizigersbeurs Tioga Tours

Terugblik 2016

Op zondag 20 maart 2016 was de derde editie van de Reizigersbeurs. Beursbezoekers met een vakantie naar Amerika of Canada in het verschiet stroomden massaal toe. Voor hen waren er stands van ervaren en enthousiaste reizigers, die met hun fotoboeken, wegenkaarten en souvenirs hun persoonlijke tips deelden. Ook waren er organisaties rond Amerika en Canada, onze reisadviseurs, themapresentaties en kon men een kijkje nemen in een Amerikaanse truck of camper. We verwelkomden ongeveer 1500 bezoekers.

Reizigersbeurs Tioga Tours
Superaanbieding camperhuur Canadream
Bekijk de Voorjaarsspecial
Kom naar de Reizigersbeurs op 19 maart in Hilversum
Meld je gratis aan
Wegbrengspecial nieuwe campers Cruise America
Info en prijzen