De Maatwerkspecialisten

De Maatwerkspecialisten Onder de naam De Maatwerkspecialisten hebben reisorganisaties Out in Africa, Beluga Adventures, Walkabout, Dimsum Reizen, BON Travel en Tioga Tours hun kennis en ervaring gebundeld om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij hebben een passie voor één of meerdere werelddelen en zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen op maat. Wij zijn vergelijkbaar wat betreft werkwijze en ervaring en werken allen vanuit een persoonlijke passie en motivatie. Ons aanbod kenmerkt zich door authenticiteit, flexibiliteit en originaliteit. Ben je op zoek naar een specialist voor een ander continent dan Noord-Amerika, dan bevelen wij deze organisaties van harte aan:

Out in Africa

Reizen naar Afrika

"OUT in Africa" is een reisorganisatie gespecialiseerd in Zuidelijk- en Oost-Afrika. Wij onderscheiden ons door echt persoonlijke service en grote deskundigheid. Uniek is dat wij een Zuid-Afrikaans-Nederlandse organisatie zijn. Passie voor Afrika zelf (en niet alleen het toerisme) en betrokkenheid bij het continent onderscheiden ons van puur commerciële reis-organisaties. Wij richten zich uitsluitend op Afrika en hebben daarin een ongewoon breed aanbod van exclusieve verwenreizen tot avontuurlijke expedities. U kunt bij ons terecht voor self-drive reizen op alle niveaus, maar ook voor reizen onder begeleiding. Alles uiteraard op basis van uw wensen en budget."

Out in Africa

Maatwerkspecialist Out in Africa

Beluga Adventures

Reizen naar Arctische en Antarctische gebieden

"Beluga Adventures is een zelfstandige organisatie gespecialiseerd in reizen naar de Noordpoolgebieden (Arctis), naar Antarctica, omringende subantarctische eilanden, Chili en Argentinië. Tevens bieden wij reizen aan, waarbij het accent ligt op het waarnemen van walvissen en andere zeezoogdieren en verschijnselen zoals noorderlicht (Aurora Borealis)."

Beluga Reizen

Maatwerkspecialist Beluga Adventures

Walkabout

Reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland

"Walkabout is sinds 1994 specialist op het gebied van reizen in Australië. Sinds 2001 organiseren wij ook reizen in Nieuw-Zeeland. Onze kennis en enthousiasme, opgedaan tijdens vele reizen door beide landen, delen wij graag met u door u te adviseren bij het samenstellen van een reis-op-maat. Geen standaardreizen alleen langs de bekende hoogtepunten, maar reizen die u het land en de bewoners op een avontuurlijke en actieve manier laten ervaren."

Walkabout

Maatwerkspecialist Walkabout

Dimsum Reizen

Reizen naar Azië

"Onze filosofie is dat je moet doen waar je passie naar uit gaat. Die passie delen we graag met u! Met hart en ziel organiseren wij al 17 jaar bijzondere, 100% individuele reizen op maat naar alle uithoeken van Azië. Onze regiospecialisten hebben veel reiservaring en verzetten bergen om van uw reis een beleving te maken. We reizen zelf regelmatig door Azië om up-to-date te blijven, onze landenkennis te verdiepen en om te doen wat we het liefste doen: Azië beleven! We weten als geen ander dat reizigers net zo divers zijn als de bestemmingen. Daarom luisteren we in eerste plaats naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en geheimen. We reizen bewust en dragen bij aan verantwoord toerisme."

Dimsum Reizen

Maatwerkspecialist Dimsum Reizen

BON Travel

Reizen naar de Caribbean

"Treasure Hunters, zo voelen we ons. Elk Caribisch eiland heeft haar eigen schatkamer en het is telkens een feest om hier naar op zoek te gaan. We proberen het gehele eiland in kaart te brengen en de leukste plekken te verkennen. Hiervoor verlaten we graag de gebaande paden. Waar de massa links gaat, gaan wij rechts. Alleen dan kom je die unieke plekken tegen. We denken niet alledaags. Sinds 1999 hebben we heel wat Caribische pareltjes gevonden. Je kan 14 eilanden bezoeken of nog leuker, combineren. We verassen je graag met een individuele reis op maat."

BON Travel

Maatwerkspecialist BON Travel

Tioga Tours

Reizen naar Amerika en Canada

"Tioga Tours is gespecialiseerd in Amerika- en Canadareizen. Met twee tot camper omgebouwde touringcars reisden wij van 1989 tot 1994 met onze groepen door heel Europa. Later organiseerden we ook groepsreizen met gehuurde motorhomes door de VS. Uiteindelijk bleef alleen Amerika over. Tot 2003 organiseerden en begeleidden wij een groot aantal groepsreizen door dit uitgestrekte land. Mede dankzij de komst van internet ontstond hieruit ons in de VS en Canada gespecialiseerde reisbureau. Doordat we zelf veel door Amerika en Canada hebben gereisd, kunnen we u vanuit een zeer persoonlijke invalshoek helpen bij het "op maat" samenstellen van uw reis."

Tioga Tours

Maatwerkspecialist Tioga Tours
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan