Autoreizen Alaska & Yukon

Een autorondreis door Alaska & Yukon is een unieke ervaring te midden van ongerepte bergen, gletsjers, meren en wildlife. Over Alaska wordt wel eens gezegd: 'It is often said that there are no more frontiers to explore. Alaska is the great exception.’ Yukon zegt zelf 'Larger than life' te zijn. Maar één manier om uit te vinden of dat klopt: maak een autoreis door deze prachtige gebieden! Onze reisadviseurs helpen je graag met het uitstippelen van een reis op maat.

Routevoorbeelden

Heb je hieronder een leuke autoreis in Alaska/Yukon gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

British ColumbiaNorthwest TerritoriesYukonAlaska

Tijdens deze autoreis door Yukon en Alaska zie je gletsjers, besneeuwde bergen en diepblauwe fjorden. Je avontuur start in Whitehorse en brengt je naar het prachtige Kluane National Park. Ook treed je in het spoor van de goudzoekers met een treinrit over de fabelachtige White Pass & Yukon Route Railroad. Je steekt de grens over naar Alaska, waar je Denali National Park en de Matanuska en Exit Glaciers bezoekt. Ook kun je een dagcruise maken door de Prince William Sound.

Yukon - Alaska autoreisYukon - Alaska autoreisYukon - Alaska autoreisYukon - Alaska autoreis
Alaska

Deze autoreis door Alaska brengt je naar bergen, gletsjers, bossen en rivieren. Je kijkt je ogen uit in Denali National Park, maakt een cruise over de Prince William Sound of door de Kenai Fjords en gaat op zoek naar beren in Homer. 'It is often said that there are no more frontiers to explore. Alaska is the great exception.’ Deze autorondreis toont je alle hoogtepunten van Alaska.

Autoreis AlaskaAutoreis AlaskaAutoreis AlaskaAutoreis Alaska
 

Western Canada & Alaska-cruise

Autoreis van Calgary naar Anchorage in 24 dagen of Bewerk in routeplanner

Drive & Sail: op deze avontuurlijke trip reis je per auto van Calgary via de Rocky Mountains naar de ruige kust van de Grote Oceaan. De ontdekkingstocht gaat over de schilderachtige Icefields Parkway van Banff, naar Lake Louise en Jasper. Na een bezoek aan Whistler vaar je met een veerboot naar het Pacific Rim National Park op Vancouver Island. Na een bezoek aan Victoria en Vancouver lever je de auto in en scheep je in op het cruiseschip van de Holland America Line voor een spectaculaire cruise door de Inside Passage langs de hoogtepunten van Alaska.

Deze reis is standaard 24 dagen lang. De route voor (of na!) de cruise kan naar wens worden aangepast. Geef je wensen aan in het offerteformulier. Let op: data voor 2021 volgen. De route is dan iets gewijzigd: hij eindigt in Whittier.

Vancouver SkylineRocky Mountains bij BanffCruise Glacier BayAlaska Cruise van Holland America Line
 

Northwest USA & Alaska-cruise

Autoreis vanuit Seattle in 25 dagen of Bewerk in routeplanner
AlbertaBritish ColumbiaNorthwest TerritoriesNunavutYukonAlaskaOregonWashington

Sail & Drive: met deze unieke rondreis maak je een combinatie van een spectaculaire cruise langs de ruige kust van Alaska en een autotrip door Noordwest-Amerika. Na een nacht in Seattle, scheep je in op het cruiseschip van de Holland America Line voor een bijzondere cruise door schitterende baaien en langs de beroemde gletsjers van Alaska. Na deze indrukwekkende achtdaagse tocht ga je een roadtrip maken vanaf Seattle, via Mount Rainier langs diverse hoogtepunten van de staten Washington en Oregon.

Deze reis is standaard 25 dagen lang. De route voor (of na!) de cruise kan naar wens worden aangepast. Geef je wensen aan in het offerteformulier.

YellowstoneSeattle Mount RainierCruise Glacier BayAlaska Cruise van Holland America Line
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan