Autoreizen Alaska & Yukon

Een autorondreis door Alaska & Yukon is een unieke ervaring te midden van ongerepte bergen, gletsjers, meren en wildlife. Over Alaska wordt wel eens gezegd: 'It is often said that there are no more frontiers to explore. Alaska is the great exception.’ Yukon zegt zelf 'Larger than life' te zijn. Maar één manier om uit te vinden of dat klopt: maak een autoreis door deze prachtige gebieden! Onze reisadviseurs helpen je graag met het uitstippelen van een reis op maat.

Routevoorbeelden

Heb je hieronder een leuke autoreis in Alaska/Yukon gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

Alaska

Deze autoreis door Alaska brengt je naar bergen, gletsjers, bossen en rivieren. Je kijkt je ogen uit in Denali National Park, maakt een cruise over de Prince William Sound of door de Kenai Fjords en gaat op zoek naar beren in Homer. 'It is often said that there are no more frontiers to explore. Alaska is the great exception.’ Deze autorondreis toont je alle hoogtepunten van Alaska.

Autoreis AlaskaAutoreis AlaskaAutoreis AlaskaAutoreis Alaska
British ColumbiaNorthwest TerritoriesYukonAlaska

Deze autoreis door Alaska en Yukon staat garant voor gletsjers, besneeuwde bergen en diepblauwe fjorden. Je avontuur start in Anchorage en brengt je naar prachtige natuurgebieden als Denali National Park, de Matanuska en Exit Glaciers en Kluane National Park. Ook kun je een dagcruise maken door de Prince William Sound en in het spoor van de goudzoekers treden met een treinrit over de fabelachtige White Pass & Yukon Route Railroad.

Alaska Yukon autoreisAlaska Yukon autoreisAlaska Yukon camperreisAlaska Yukon autoreis
 

Northwest USA & Alaska-cruise

Autoreis van Seattle naar Salt Lake City in 24 dagen of Bewerk in routeplanner

Drive & Sail: met deze bijzondere rondreis maak je een unieke combinatie van een spectaculaire cruise langs de ruige kust van Alaska en een autotrip door Noordwest-Amerika. Na een nacht in Seattle, scheep je in op het cruiseschip van de Holland America Line voor een spectaculaire cruise langs de eilanden en gletsjers van Alaska. Na deze indrukwekkende 8 daagse tocht ga je een roadtrip maken van Seattle, via Glacier en Yellowstone National Park, naar Salt Lake City.

Deze reis is standaard 24 dagen lang. De route voor (of na!) de cruise kan naar wens worden aangepast. Geef je wensen aan in het offerteformulier.

Vancouver SkylineRocky Mountains bij BanffCruise Glacier BayAlaska Cruise van Holland America Line
 

Western Canada & Alaska-cruise

Autoreis van Calgary naar Anchorage in 24 dagen of Bewerk in routeplanner

Drive & Sail: op deze avontuurlijke trip reis je per auto van Calgary via de Rocky Mountains naar de ruige kust van de Grote Oceaan. De ontdekkingstocht gaat over de schilderachtige Icefields Parkway van Banff, naar Lake Louise en Jasper. Na een bezoek aan Whistler vaar je met een veerboot naar het Pacific Rim National Park op Vancouver Island. Na een bezoek aan Victoria en Vancouver lever je de auto in en scheep je in op het cruiseschip van de Holland America Line voor een spectaculaire cruise door de Inside Passage langs de hoogtepunten van Alaska.

Deze reis is standaard 24 dagen lang. De route voor (of na!) de cruise kan naar wens worden aangepast. Geef je wensen aan in het offerteformulier.

Vancouver SkylineRocky Mountains bij BanffCruise Glacier BayAlaska Cruise van Holland America Line
Reis om de wereld in Zwolle:
vogelaar Arjan Dwarshuis, presentaties én 5 campers

Meld je gratis aan