Wegbrengspecials campers

Camperverhuurders in Amerika en Canada zoeken regelmatig mensen die een camper van de ene locatie naar de andere willen brengen. Soms is dat een gloednieuwe camper die je bij de fabriek ophaalt; bij andere wegbrengspecials verplaats je een camper uit de reguliere 'vloot'.

NIEUW Wegbrengspecial El Monte maart/april 2018

Haal een gloednieuwe camper op in de fabriek nabij Chicago en breng de camper naar een van de locaties in het westen van de VS (of naar Vancouver!). Je huurt tegen een hele scherpe prijs. El Monte bepaalt het campermodel ('Run of Fleet'), het model is in ieder geval geschikt voor 4 volwassenen en een kind.

  • Ophaallocatie: Middlebury (Chicago)
  • Inleverlocatie: Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Seattle/Vancouver, Denver
  • Periode: ophalen in maart en april 2018
  • Camper: Run of Fleet 5, geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind. El Monte bepaalt het model.

Data en prijzen bekijken

El Monte RV wegbrengspecial

Als eerste op de hoogte

Er komen geregeld nieuwe wegbrengspecials bij. Best Time RV, Road Bear, Cruise America en Apollo hebben (bijna) elk jaar een Wegbrengspecial waarbij nieuwe campers vanaf de fabriek naar een van de verhuurlocaties in het land gebracht moeten worden. Dit kan altijd tegen een zeer voordelig tarief. De camperverhuurders geven dergelijke specials pas kort van tevoren aan ons door. Als er een nieuwe wegbrengspecial is, communiceren wij dit direct via onze nieuwsbrief en op social media (Facebook).

Abonneer je op de nieuwsbrief

Boek nu je camper voor 2018!
Bekijk de vroegboekacties