Wegbrengspecials campers

Camperverhuurders in Amerika en Canada zoeken regelmatig mensen die een camper van de ene locatie naar de andere willen brengen. Bij Wegbrengspecials is dat een gloednieuwe camper die je bij de fabriek ophaalt; bij Relocation Specials verplaats je een camper uit de reguliere 'vloot'. Wegbrengspecials en Relocation Specials zijn meestal in februari/maart, zodat de campers voor de start van het seizoen om de verhuurlocaties zijn.

Road Bear - Wegbrengspecial

Road Bear RV maakt het roadtrippen in Amerika wel heel voordelig! Haal in februari of maart 2023 een gloednieuwe camper op bij de fabriek in Elkhart (Indiana) en lever hem in op een van de verhuurlocaties in Denver, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, Seattle of New York. Je profiteert dankzij deze wegbrengspecial van een lage huurprijs!

Wegbrengspecial Road Bear

El Monte - Wegbrengspecial

El Monte laat je profiteren van ongekend populaire wegbrengspecials! Haal in februari of maart 2023 een gloednieuwe camper op bij de fabriek in Elkhart (Indiana) en lever hem in in Las Vegas, Los Angeles of San Francisco.

Wegbrengspecial El Monte

Goed om te weten bij Wegbrengspecials & Relocation Specials

  • Deze specials zijn in het voorseizoen. Het is nog heerlijk rustig en je kunt alles op je gemak bekijken. Toch is zo'n special echt iets voor de wat avontuurlijkere reiziger: het vergt wat meer routeplanning en flexibiliteit. Sommige voorzieningen zoals campings kunnen nog gesloten zijn en vaak zijn de campers gewinterized als je ze meekrijgt. Dit houdt in dat je de watersystemen pas kunt gebruiken zodra het niet meer vriest.
  • Bij de Specials staat aangegeven om welk campermodel het gaat. Vaak is dit Run of Fleet. Bij een Run of Fleet-actie bepaalt de camperverhuurder het model dat je meekrijgt. Bij El Monte en Road Bear gaat het bijvoorbeeld om alle campers uit de C- en A-klasse. Dit betekent dat je een model van 23 ft tot misschien wel 32 ft (of nog langer) kan krijgen. Je kunt geen voorkeur opgeven.
  • Bij Wegbrengspecials rijd je in een gloednieuwe camper. JIj bent de eerste die ermee de weg op gaat! Je moet een Wegbrengspecial daarom zien als een testrit.
  • De specials zijn alleen te boeken in combinatie met vliegtickets en mogen niet gecombineerd worden met alle andere aanbiedingen.
  • Er gelden vaak afwijkende annuleringsvoorwaarden.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!