Camperreizen Noordwest-Amerika

Een camperrondreis in Noordwest-Amerika begint vaak in Seattle of Portland. Vervolgens ga je op pad door Oregon en Washington, langs uitgedoofde vulkanen, besneeuwde bergtoppen en heel veel groen. Een camperreis door Noordwest-Amerika is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en wandelaars. Onze gespecialiseerde reisadviseurs helpen je met het samenstellen van een mooie camperroute.

Routevoorbeelden

Heb je hieronder een leuke camperreis in Noordwest-Amerika gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

CalifornieColoradoMontanaOregonIdahoSouth DakotaWashingtonNorth DakotaNebraskaNevadaUtahWyoming

Deze camperreis bevat alle hoogtepunten van Noordwest-Amerika. Je bezoekt Rocky Mountain National Park en reist via cowboystadjes naar het bruisende, boerende en bizondere Yellowstone. Je bezoekt ook Grand Teton, de Columbia River Gorge, vulkaan Mount Rainier, de Oregon Coast en het regenwoud in Olympic National Park.

Craters of the MoonBoise IdahoRocky Mountain National ParkDenver Colorado
OregonBritish ColumbiaWashington

Een camperreis door Noordwest-Amerika! Je gaat per camper door Oregon en Washington, kampeert in de ongerepte wildernis, aan ruige kustlijnen en in vulkanische landschappen. Oregon en Washington tellen vele natuurlijke bezienswaardigheden en nationale parken, maar worden lang niet zo druk bezocht als hun zuiderburen. Je start je camperreis in Seattle en bezoekt vervolgens alle hoogtepunten van Noordwest-Amerika.

Crater Lake, Oregon, Wizard IslandCoos Bay OregonCannon BeachBend Oregon
MontanaAlbertaBritish ColumbiaIdahoWashington

Deze camperreis biedt je het beste van twee werelden: fabelachtige natuur én gave steden. In Noordwest-Amerika bezoek je Seattle en de veelzijdige National Parks met regenwoud en vulkanen. In West-Canada wachten helderblauwe meren en watervallen op je, evenals het relaxte Vancouver en ongerepte Vancouver Island.

Revelstoke British ColumbiaManning Provincial ParkMaligne Lake AlbertaBanff National Park Alberta
MontanaOregonAlbertaBritish ColumbiaIdahoWashingtonWyoming

Van de turkooizen meren en besneeuwde bergpieken in West-Canada tot het kleurrijke en stomende Yellowstone National Park: deze camperreis combineert het beste van twee werelden. Je bezoekt de Rocky Mountains, Glacier National Park, de vulkaan Mount Rainier en de parel van Oregon: de Columbia River Gorge.

West-Canada Yellowstone camperreisWest-Canada Yellowstone camperreisWest-Canada Yellowstone camperreisWest-Canada Yellowstone camperreis
CalifornieOregonIdahoWashingtonNevada

Veel camperreizigers in West-Amerika vinden de Pacific Coast Highway het hoogtepunt van hun reis. Als je langs de westkust rijdt en je ziet de groene bergen overlopen in de helderblauwe Grote Oceaan, weet je waarom! Je bezoekt onder andere wereldsteden als Los Angeles en San Francisco, maar ook kleinere plaatsen als historisch Monterey en kunstzinnig Carmel. In deze reis ontbreken ook de vulkaan Mount Rainier en de hete bronnen en bergpieken van Lassen Volcanic National Park niet in deze camperreis.

San DiegoSan SimeonHighway OneSpace Needle, Seattle
Reis om de wereld in Zwolle:
vogelaar Arjan Dwarshuis, presentaties én 5 campers

Meld je gratis aan