Treinreizen in Canada Vraag offerte aan

Zoef langs de ruige Canadese Atlantische kust of maak een onvergetelijke rit door de besneeuwde Rocky Mountains naar de stad Vancouver. Tijdens een treinreis verken je op comfortabele wijze de meest fantastische landschappen. Leun achterover en geniet van het uitzicht met een hapje en een drankje.

Treinreis Canada?

Waarom de trein?

Een treinrit is een comfortabele manier om in korte tijd een relatief grote afstand te overbruggen. Je kunt reizen door grootse natuurgebieden, waar je met de auto niet snel komt. Zo zie je bijvoorbeeld de mooiste watervallen en rivieren van de Rocky Mountains. Ook kun je eenvoudig meerdere steden bezoeken. Zo kun je eenvoudig van Montréal naar bijvoorbeeld Toronto, Québec of Ottawa reizen zonder dat je moeilijk hoeft te doen met parkeren. Na je citytrip kun je je huurvoertuig ophalen om je auto- of campervakantie te starten.

Rocky Mountaineer

Treinmaatschappijen

Canada heeft twee treinmaatschappijen: VIA Rail Canada is de nationale spoorwegmaatschappij en rijdt door het hele land. Rocky Mountaineer is de tweede maatschappij en biedt alleen (toeristische) treinreizen aan in West-Canada.

Rocky Mountaineer

VIA Rail Canada

De treinen van VIA Rail rijden voornamelijk in de breedte tussen Oost- en West-Canada en tussen de verschillende steden in het oosten des lands. Je kunt kiezen uit vier verschillende routes:

Routenetwerk ViaRail

Rocky Mountaineer

Rocky Mountaineer verzorgt treinreizen in West-Canada. Vanuit je comfortabele stoel bekijk je de adembenemende berglandschappen van British Columbia en Alberta. Er zijn vier routes:

Rocky Mountaineer

Prijs

Prijs van je treinreis

De kosten van je treinreis zijn afhankelijk van het traject dat je aflegt en het aantal personen in je reisgezelschap. Ook de luxe van je zit- of slaapaccommodatie is van belang. Daarom staan er op onze website geen prijzen. Je kunt wel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Je krijgt dan binnen één werkdag een voorstel van ons.

treinreis canada
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden