Air Canada

Air Canada zet de deur open naar Noord-Amerika en vliegt dagelijks non-stop naar Toronto. Niet alleen is door deze vlucht van Amsterdam naar Toronto Canada nóg beter bereikbaar maar ook comfortabel vliegen naar de USA behoort tot vele mogelijkheden van deze viersterren airline.

Air Canada

Overstappen in Toronto naar de USA

Naast de vele bestemmingen in Canada biedt Air Canada ook vluchten aan vanuit Toronto naar bijna 50 luchthavens in de USA. Niet alleen steden als Boston, San Francisco, Los Angeles en Las Vegas zijn goed bereikbaar maar ook voor bestemmingen in Florida kunt u uitstekend bij Air Canada terecht.

Air Canada economy class

In Toronto door US Customs

Het gemak van vliegen naar de USA via Toronto uit zich vooral in de uitstekende faciliteiten op Toronto Pearson International Airport. Bij aankomst gaat u direct naar US Customs waar de paspoortformaliteiten voor de USA plaatsvinden. Bagage wordt automatisch doorgestuurd en wordt geïdentificeerd door middel van het scannen van de boarding pass en bagage reçu. De vlucht van Toronto naar de USA wordt gezien als een binnenlandse vlucht en u hoeft bij aankomst in de USA geen formaliteiten meer te ondergaan.

Economy Class

De Economy Class-cabine aan boord van de Boeing787 dreamliner heeft 210 slimline geplaatste stoelen in een 3-3-3-configuratie, die jouw klant de vertrouwde persoonlijke ruimte biedt die past bij het comfort van de huidige Economy-cabine van Air Canada. Elke stoel is uitgerust met een eigen 9-inch verbeterde touchscreen met meer dan 600 uur entertainment.

Air Canada

Premium Economy Class

De Premium Economy-cabine van Air Canada heeft 21 zitplaatsen in een configuratie van 2-3-2. De beenruimte bedraagt 38 inch en de stoel breedte 19,5 inch. Elke stoel is uitgerust met een 9- of 11-inch verbeterde, entertainmentscherm, evenals universele voeding en USB-uitgangen. De stoelen zijn op voorhand te boeken.

Air Canada

Business Class

De nieuwe Executive Pod, aanwezig op de B787 en B777, maakt het vliegen nog aantrekkelijker. De stoelen in de ‘lie flat modus’ zijn maar liefst 2,03 m lang en 53 centimeter breed. De hoofdsteun massagefuncties, die volledig uniek zijn voor een luchtvaartmaatschappij in businessclass, zorgen voor een unieke beleving. De configuratie van 1-2-1 zorgt ervoor dat de passagier altijd direct toegang heeft tot het gangpad. Bovendien zijn de amusementsschermen zijn maar liefst 18 inch.

Air Canada business class

Stoel reserveren

Bij Air Canada worden kosten in rekening gebracht voor een stoelreservering, vanaf € 15,- per stoel.

  • Reist u met kinderen? Dan betaalt u geen extra kosten, de stoelen worden automatisch gereserveerd. Zo kunt u met het hele gezin bij elkaar zitten!
Air Canada business class
16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan