Air Canada

Air Canada zet de deur open naar Noord-Amerika en vliegt dagelijks non-stop naar Toronto. Niet alleen is door deze vlucht van Amsterdam naar Toronto Canada nóg beter bereikbaar maar ook comfortabel vliegen naar de USA behoort tot vele mogelijkheden van deze viersterren airline.

Air Canada Air Canada

Overstappen in Toronto naar de USA

Naast de vele bestemmingen in Canada biedt Air Canada ook vluchten aan vanuit Toronto naar bijna 50 luchthavens in de USA. Niet alleen steden als Boston, San Francisco, Los Angeles en Las Vegas zijn goed bereikbaar maar ook voor bestemmingen in Florida kunt u uitstekend bij Air Canada terecht.

Air Canada economy class

In Toronto door US Customs

Het gemak van vliegen naar de USA via Toronto uit zich vooral in de uitstekende faciliteiten op Toronto Pearson International Airport. Bij aankomst gaat u direct naar US Customs waar de paspoortformaliteiten voor de USA plaatsvinden. Bagage wordt automatisch doorgestuurd en wordt geïdentificeerd door middel van het scannen van de boarding pass en bagage reçu. De vlucht van Toronto naar de USA wordt gezien als een binnenlandse vlucht en u hoeft bij aankomst in de USA geen formaliteiten meer te ondergaan.

Air Canada

Comfort

Aan boord bij Air Canada zal het u aan niets ontbreken. De Economy Class biedt goede beenruimte, geen kosten voor een stoelreservering en tijdens de vlucht worden gratis maaltijden, snacks en (alcoholische) dranken verstrekt. Uiteraard beschikt u over een TV scherm in de stoel voor u, met meer dan 600 uren gratis in-flight entertainment. Boekt u International Business Class dan geniet u van een stoel die in een handomdraai wordt omgetoverd tot een 180 graden plat bed met een groot hoofdkussen en een dekbed. Vraag Tioga Tours naar de speciale prijzen in deze klasse!

Air Canada business class

Stoel reserveren

Bij Air Canada worden kosten in rekening gebracht voor een stoelreservering, vanaf € 15,- per stoel.

  • Vanaf twee weken voor vertrek hoeft u geen kosten meer te betalen voor een stoelreservering.

  • Reist u met kinderen? Dan betaalt u geen extra kosten, de stoelen worden automatisch gereserveerd. Zo kunt u met het hele gezin bij elkaar zitten!

Air Canada business class
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie