Condor

Met Condor vlieg je vanuit Amsterdam via Frankfurt naar diverse bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada. De grote steden in Oost en West-Amerika en Oost en West-Canada worden vanuit Frankfurt aangevlogen, maar ook steden als Minneapolis en Phoenix zijn met Condor te bereiken.

Condor logo

Economy Class

De standaardklasse bij Condor is Economy Class. Tijdens intercontinentale vluchten biedt Condor gratis maaltijden, snacks en non-alcoholische drankjes. Het uitgebreide entertainmentprogramma biedt een ruime keuze aan films, series en muziek. Op intercontinentale vluchten is één stuk ruimbagage van maximaal 23 kilogram bij de prijs inbegrepen en je bagage wordt doorgelabeld naar de eindbestemming.

Condor

Premium Economy Class

Voor meer comfort biedt Condor Premium Economy Class. De stoelen zijn ruimer en je hebt meer beenruimte. Alcoholische en non-alcoholische drankjes zijn inbegrepen en er wordt een luxer menu geserveerd. Daarnaast ontvang je een gratis hoofdtelefoon tijdens een transatlantische vlucht. Je stoel is voorzien van een stroompunt waarmee je je laptop, e-reader of smartphone kunt opladen. In de A330neo-vloot is het mogelijk je eigen Bluetooth-hoofdtelefoon aan te sluiten op de persoonlijke entertainmentmonitor. Op intercontinentale vluchten is één stuk ruimbagage van maximaal 32 kilogram bij de prijs inbegrepen. Je bagage wordt doorgelabeld naar de eindbestemming.

Condor Premium Economy Class

Condor Business Class

In de Business Class van Condor geniet je van nog meer beenruimte en luxe. Naast de voordelen van de Premium Economy Class, beschik je in de Business Class over een groter scherm voor je entertainmentsysteem. Daarnaast geniet je tijdens je vlucht van diverse warme en koude snacks en tijdens de maaltijden maak je een keuze uit een drietal fijnproerversmenu's. Je stoel is elektrisch verstelbaar in diverse posities en kan tot een zeer comfortabele ligplaats veranderd worden. In de lengte heb je meer dan 1.80 meter ruimte. In de A330neo is dit zelfs 1.99 meter! Alle drankjes zijn gratis en op intercontinentale vluchten is één stuk ruimbagage van maximaal 32 kilogram bij de prijs inbegrepen. Je bagage wordt doorgelabeld naar de eindbestemming.

Condor Business Class
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}