KLM

KLM vliegt naar meerdere bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada. Als je met KLM vliegt, heb je meestal een rechtstreekse vlucht, bijvoorbeeld naar San Francisco, Los Angeles of New York. Je hebt een ruime keuze aan vertrekmogelijkheden en vliegt op aantrekkelijke tijden. De inchecktijden zijn kort, zodat je niet voor dag en dauw op Schiphol hoeft te staan.

KLM logo

Economy Class

Economy Class is de standaardklasse bij KLM. Je zit op een ergonomische stoel en krijgt een kussentje en dekentje om aangenamer te slapen tijdens de lange vlucht. Bovendien mag je zelf kiezen welke (warme) maaltijd je eet en kun je tijdens de vlucht kiezen uit drankjes met of juist zonder alcohol. Je stoel is voorzien van een eigen entertainmentsysteem met koptelefoon, zodat je onderweg films en series kunt kijken of kunt gamen. Extra fijn: KLM zorgt voor nieuwe films, zodat je de kaskraker die je in de bioscoop hebt gemist tijdens je vlucht kunt inhalen.

Economy Class KLM

Economy Comfort

Wil je Economy Class vliegen, maar heb je behoefte aan meer beenruimte? Kies dan voor Economy Comfort. Je hebt dan tot 10 centimeter extra beenruimte! Je kunt je stoel bovendien twee keer zo ver achterover laten leunen als in Economy Class, zodat je comfortabel kunt zitten en slapen. Op veel intercontinentale vluchten is je Economy Comfort-stoel bovendien voorzien van een eigen stroompunt, zodat je onderweg je laptop, e-reader of smartphone kunt opladen.

Economy Class KLM

Business Class

De meest luxe klasse van KLM is de World Business Class. Je hebt een supercomfortabele stoel met een rugleuning die op vele manieren te verstellen is. Als je de stoel 180 graden naar achteren klapt, heb je een bed van 190 tot 207 centimeter lang! Je stoel is voorzien van een stroompunt, privacyscherm en natuurlijk een persoonlijk entertainmentsysteem met extra groot beeldscherm. Je mag kiezen uit driegangenmenu's (bereid door topchefs) met een uitstekend glas wijn of een ander drankje. Extra voordelen van de Business Class: je krijgt voorrang bij het inchecken en de bagageafgifte, een snellere doorgang bij de veiligheids- en paspoortcontrole en voorrang bij het boarden en het afhalen van de bagage! Om fris aan te komen op je eindbestemming krijg je bovendien een toilettasje.

Economy Class KLM

Bagage

Bij KLM kun je voor je vlucht naar Amerika of Canada je bagage zelf inchecken bij een selfservice bagageafgiftepunt op Schiphol. Vind je dat te ingewikkeld? Kijk dan op de infoborden op de luchthaven bij welke balie je terechtkunt. Wist je trouwens dat je op elke vlucht met KLM gratis één (volledig opvouwbare) kinder- of wandelwagen mee mag nemen? Ook mag je één (auto)kinderzitje meebrengen aan boord: handig voor je kind om op te zitten tijdens de vlucht. Meer informatie over bagageregels van KLM.

Economy Class KLM

Altijd op de hoogte

Dankzij KLM Connect ben je als eerste op de hoogte van relevante informatie over jouw vlucht. Zorg ervoor dat je mobiele telefoonnummer en e-mailadres zijn doorgegeven aan KLM, dit doe je door in te loggen op 'Mijn Reis' of vraag ons de gegevens voor je door te geven. Je krijgt dan van KLM een e-mail zodra je kunt inchecken (30 uur voor vertrek) en telefonisch bericht wanneer je vlucht langer dan dertig minuten vertraagd is of (in zeldzame gevallen) geannuleerd moet worden.

Duurzaamheid

KLM vindt duurzaamheid belangrijk en draagt een steentje bij aan een betere wereld. Onder het programma KLM Takes Care is de luchtvaartmaatschappij betrokken bij een groot aantal projecten. Zo maakt KLM gebruik van duurzame biobrandstoffen en wordt er gewerkt aan duurzame oplossingen voor de vermindering van CO2-uitstoot. Wat zie je daarvan terug? Kijk maar eens naar de thee- en koffiekopjes aan boord; die zijn 100% biologisch afbreekbaar. Let ook de maaltijden; waar mogelijk serveert KLM duurzaam geproduceerde levensmiddelen, zoals koffie met UTZ-keurmerk of duurzaam gevangen vis.

Economy Class KLM
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan