KLM

Reizen met een KLM-lijnvlucht heeft vele voordelen. Je hebt een ruime keuze aan vertrekmogelijkheden dankzij de uitgebreide KLM-dienstregeling. Je vliegt op aantrekkelijke tijden, met korte inchecktijden. Je hoeft je niet voor dag en dauw te melden op Schiphol. Kortom, motieven die je wellicht ook al had om voor je zakelijke vluchten KLM te kiezen.
KLM

KLM-vloot: groter, zuiniger en stiller

KLM blijft haar vloot vernieuwen en vliegt met steeds grotere en efficiëntere toestellen. U kunt onder andere plaatsnemen in een Boeing 777 of een Airbus A330 –hypermoderne toestellen die nóg meer passagiers vervoeren.

Airbus A330

De Airbus A330-200 is 58 meter lang en heeft bredere stoelen met massagefunctie. De Airbus A330-300 is nog nieuwer. Dit toestel is 63 meter lang en kan in totaal bijna 300 passagiers meenemen.

Boeing 777

Boeing 777’s gebruiken 25 procent minder brandstof dan hun voorganger. De variant 777-300ER heeft de grootste stoelcapaciteit: 425 passagiers.

Metamorfose De KLM-vloot zal na 2020 een complete metamorfose hebben ondergaan en daarmee aanmerkelijk zuiniger en stiller zijn dan de huidige vloot, omdat de nieuwe toestellen tot wel 20 procent efficiënter zijn.

KLM

Economy Class

Aan boord bij KLM zit je ruim en comfortabel. Het cabinepersoneel serveert op de meeste vluchten smakelijke maaltijden die zijn bereid met gezonde, (dag)verse ingrediënten. KLM komt op intercontinentale vluchten tegemoet aan speciale dieetwensen met een keuze uit maar liefst 14 verschillende maaltijden, van vegetarisch en cholesterolbeperkt tot kosjer en zoutarm. Voor haar kleinste gasten zijn er lekkere, verantwoorde baby- en kindermaaltijden. Speciale maaltijden dien je uiterlijk 48 uur voor je vlucht via je reisagent aan te vragen.

KLM economy class

Business Class: meer ruimte en comfort

Business Class is KLM’s reisklasse voor een nog comfortabelere reiservaring tijdens de vluchten.

Business Class is de ideale stoelkeuze voor wie rustig wil werken of comfortabel wil uitrusten tijdens de vlucht. In de Business Class geniet u van:

  • Meer ruimte en comfort:
  • Kwalitatief hoogwaardige catering.
  • Priority services, zoals voorrang bij het aan en van boord gaan en een versnelde veiligheidscontrole.

En uiteraard persoonlijke aandacht van het KLM-personeel.

Meer weten? Voor meer informatie over KLM Business Class kunt u contact opnemen met Tioga Tours.

KLM business class
Superaanbieding West-Canada
Vanaf €1705 p.p. (bij 2 personen)