SWISS

Vanuit Amsterdam vlieg je met SWISS via Zurich of Geneve naar meer dan 100 bestemmingen in 46 landen. De vloot van SWISS bestaat uit 94 toestellen waarmee ze onder andere vluchten naar Vancouver, Calgary, Toronto en Montreal in Canada en 11 bestemmingen in Amerika verzorgen.

SWISS

SWISS Economy

De standaardklasse bij SWISS is Economy. Ongeacht de lengte van je vlucht zorgt SWISS ervoor dat je comfortabel zit en dankzij de verstelbare hoofdsteun kun je ook de nacht aangenaam doorbrengen. Aan boord kun je kiezen uit twee verschillende warme maaltijden: voor vleesliefhebbers en vegetariërs. Alle drankjes, inclusief wijn, zijn inbegrepen. Kindermaaltijden en speciale maaltijden zijn beschikbaar, maar moet je wel bij boeking aanvragen. Tijdens de vlucht kun je op het scherm voor je kiezen uit meer dan 140 films, tv-programma’s en games. Op intercontinentale vluchten is één stuk handbagage en één stuk ruimbagage van maximaal 23 kilogram bij de prijs inbegrepen. Ook fijn: dankzij het online inchecksysteem kun je snel inchecken zonder lang in de rij te staan.

Economy Class SWISS

SWISS Business

De nieuwe SWISS Business klasse is een ruime werkplek dat je met een druk op de knop omtovert tot een twee meter lang bed. Met de geïntegreerde massagefunctie kom je uitgerust op de plaats van bestemming aan. Op alle vluchten via Zurich worden excellente maaltijden geserveerd door SWISS Taste of Switzerland. Deze culinaire hoogstandjes zijn samengesteld door Zwitserse topchefs. Op het verstelbare scherm kun je genieten van een uitgebreid entertainmentprogramma: van films en series tot games. Bovendien verzekert een selectie van fijne magazines je van een aangename vlucht. Toegestane handbagage op intercontinentale vluchten is in de SWISS Business klasse 2 maal 8 kilogram, terwijl de hoeveelheid ruimbagage maximaal 2 maal 32 kilogram bedraagt. Op de luchthaven heb je toegang tot de exclusieve lounge en je hebt voorrang bij de check-in en boarding.

Business Class SWISS

SWISS First

De meest comfortabele klasse is SWISS First. De ruime stoelen, voorzien van armleuningen, veranderen in een handomdraai in een ruim bed. Een deken en kussen zijn ook verkrijgbaar. Op ieder moment van de vlucht kun je kiezen uit een a la carte menu dat is samengesteld door de SWISS Taste of Switzerland. Zwitserse topchefs hebben een menu samengesteld om van te watertanden. Daarbij is gebruik gemaakt van typisch Zwitserse ingrediënten. De toegestane handbagage op intercontinentale vluchten is 2 maal 8 kilogram, de totale hoeveelheid ruimbagage dat mee aan boord mag is 3 maal 32 kilogram. Op de luchthaven heb je toegang tot de SWISS and Star Alliance Lounge en je hebt voorrang bij de check-in en boarding. Aan boord word je verrast met een uitgebreid pakket van toiletartikelen met onder andere huidverzorgingsproducten en een pyjama.

First Class SWISS

Duurzaamheid

SWISS heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Behalve zorgvuldig en verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen is een verantwoorde houding ten opzichte van het milieu onderdeel van de bedrijfscultuur. Omdat nieuwe toestellen minder CO2 produceren, investeert SWISS continu in een nieuwe vloot. Voor de toekomst streeft SWISS naar verbetering van de effectiviteit van de brandstof met 1,5% per jaar tot 2020, dat de groei van de luchtvaart vanaf 2020 CO2 neutraal is en dat de CO2 uitstoot in 2050 gehalveerd is ten opzichte van 2005.


Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}