United

United biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, Houston, New York/Newark Liberty en Washington D.C. met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in de VS (waaronder San Francisco en Los Angeles), Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. United en United Express voeren gezamenlijk circa 5.300 dagelijkse vluchten uit naar 360 luchthavens op zes continenten.
United

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

Vlieg in United Global First℠, de internationale First Class ervaring op 3-cabine toestellen, of in United BusinessFirst®, de internationale Business Class ervaring op 3- en 2-cabine toestellen. Geniet van een volledig flat-bed stoel die 180° versteld kan worden. Daarnaast kun je genieten van een keur aan bekroonde wijnen en champagnes die bij de uitstekende gerechten geserveerd worden. De stoelen zijn voorzien van Audio Video On Demand Entertainment Systeem met een videoscherm van 39cm, zodat je kunt genieten van een uitgebreid assortiment aan films, televisieprogramma's, muziek en games. Elke stoel beschikt ook over aansluitingen voor laptop, iPod en USB. Daarnaast heb je voordelen zoals prioriteit bij het inchecken en toegang tot de United Club airport lounges.

United Business

Meer comfort in United Economy Plus

Economy Plus®-stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine. Het reserveren van een Economy Plus stoel kan vanaf het moment van de boeking, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies en is beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam. De prijs wordt bepaald op basis van tijdstip, datum, aanbod en stoel.

United Economy Plus

United Economy

Op trans-Atlantische vluchten geniet je in Economy van gratis maaltijden en frisdranken en van een individueel videoscherm voor gratis entertainment. Alle stoelen zijn uitgerust met een verstelbare hoofdsteun met flexibele zijkanten voor meer comfort tijdens de vlucht.

United Economy
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie