Jouw persoonlijke camperreisgids

Boek je bij ons een camper of heb je een camper geboekt dan ontvang je een gratis persoonlijke reisgids. Geldig voor vertrek vanaf 1 april 2020.

Wat is het?

 • Een gepersonaliseerde reisgids met daarin jouw camperroute van dag tot dag
 • Gedetailleerde info over alle plaatsen op jouw route: van toffe hikes tot mooie uitzichten
 • Extra tips voor mooie bezienswaardigheden in de buurt en op de route
 • Bij elke plaats jouw favoriete campings

Persoonlijke reisgids camper

Hoe werkt het?

Alleen reizigers die bij ons een camper hebben geboekt, kunnen een persoonlijke reisgids aanvragen.

 1. Log in op www.tiogatours.nl/mijn-tioga. Zonder inlog kun je de reisgids niet aanvragen. Heb je nog geen account? Maak er gratis een aan. Gebruik het e-mailadres dat je bij je boeking hebt opgegeven.
 2. Stippel op onze site je route uit en maak hem definitief. Je kunt een bestaande route gebruiken en aanpassen, of zelf een route maken met onze routeplanner. De routeplanner werkt het beste op een laptop of desktop.
 3. Sla de route op in je Mijn Tioga-account (maak het hartje geel).
 4. Zoek campings uit waar je gaat/wilt overnachten en maak ook daar het hartje geel. Dit kun je handig doen met de campingplanner. De campingplanner staat in het zijmenu/submenu bij je gemaakte route.
 5. Open vervolgens je opgeslagen route vanuit je Reisfavorieten in Mijn Tioga en ga naar het tabblad 'Persoonlijke reisgids bestellen'.
 6. Je vindt de vouchercode bij je boeking in Mijn Tioga. Vul deze in en vraag de gids aan.
 7. Binnen drie weken valt de reisgids op je deurmat.

Persoonlijke reisgids camper

Voorwaarden

 • Geldig voor boekingen met vertrek vanaf 1 april 2020. Dit product is nog in ontwikkeling, waardoor de gids niet eerder beschikbaar is.
 • Je ontvangt één persoonlijke reisgids-voucher per geboekte camper. Deze krijg je gratis van ons. Wees dus zeker van je route voordat je de gids aanvraagt. We kunnen je een nieuw of extra exemplaar toesturen, de kosten hiervoor (€ 25,- incl. verzendkosten) zijn dan voor jouw rekening.
 • Er worden maximaal zeven favoriete campings per plaats getoond.
 • Om te garanderen dat je de reisgids op tijd in huis hebt, dien je hem uiterlijk vier weken voor vertrek aan te vragen.
 • Wij zorgen dat de reisgids bij jou thuis wordt afgeleverd. Lukt het ons niet om de gids op tijd te drukken en te verzenden, dan ontvang je de reisgids als PDF.

Camperreis

Beginnen maar

Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan