Alaskan Stoves Campground Tok, Alaska

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Alaskan Stoves Campground
1313 Alaska Highway
Tok Alaska, 99780
Verenigde Staten

GPS-locatie:
63.332701705, -142.950024605

Telefoonnummer:
+1 907 590 7363

Website:
alaskanstovescampground.com/

Aanvullende informatie:

De cabin die te huur is, is een artic tent met daarin twee stapelbedden. Er mag geen kampvuur gestookt worden op de kampeerplek maar wel op een centrale plek op de camping. Er zijn basic plekken en pulltrough met full hookup. Iedere kampeerplek heeft een eigen typische barbeque. Een Alaskan Stove. De campground heet niet voor niets zo. Er is een dumpplek en je kunt je fresh water weer aanvullen. De campground is zelfsturend. Zorg dat je gepast geld bij je hebt. Dat steek je in een enveloppe en die stop je vervolgens in een soort brievenbus. De prijzen liggen tussen de 20 en 35 dollar. Je mag met Canadees geld betalen maar dan is er wel een toeslag van 25%. Men gaat uit van twee volwassen personen per kampeerplek. Voor extra personen dien je bij te betalen. Douchen is gratis.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Douches
  • Electra
  • Hookup-plaatsen
  • Kookgelegenheid

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (1)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 1
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 10-08-2022 door

Een wat rommelig aandoende campground. Ligt pal naast het vliegveld van Tok. De toiletten en douches zijn netjes. Het urinoir bij de heren is een zogenoemd watervrij. Je behoeft niet door te spoelen. Dat werkte bijzonder goed. Alle ruimtes douches en toilet zijn afgescheiden met gordijnen. Als je dus op het toilet zit en er komt iemand binnen maak dan wat geluid. Dat kan voorkomen dat iemand je te kijk zet. Je mag alles zelf regelen wat betaling en plaats zoeken betreft. De mensen in Tok hebben de houding van: je vertrouwt elkaar want je moet ook samen verder kunnen. Redelijk dicht bij de campground zijn benzinestations, winkels en een visitorscentrum (met goede wifi). Wij betaalden $20,- voor een basic plek. Plekken met electriciteit en fullhookup zijn duurder. Smorgens komt er een medewerker controleren of alles naar behoren werkt.

Kosten per nacht: $20

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan