Popo Agie Campground Lander, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Popo Agie Campground
3270 Sinks Canyon Road
Lander Wyoming, 82520
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.741579499, -108.822471499

Telefoonnummer:
307-332-3077

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

There are three campgrounds in Sinks Canyon. Sawmill (for groups) and Popo Agie Campground are state park campgrounds. Sinks Campground is at the upper end of the canyon and is a National Forest campground. There are additional National Forest Campgrounds along the Loop Road (Highway 131) above Sinks Canyon.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Geen hook-up plaatsen
  • Gelegen aan het water
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 2
Kosten per nacht: $ 28 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 17-07-2023 door

Geweldige campground, beste spot met kinderen is #4 direct aan de wilde rivier. Daar kun je gammele stapstenen naar een eigen eiland vol grote keien en aangespoelde boomstammen. Een geweldig avontuur voor kinderen die hun zwemdiploma hebben. Bij de andere sites aan de rivier is niet zo'n speeleilandje. Tussen de kant en het eilandje loopt een nevenarm van de rivier die niet zo wild is en waarin ze prima kunnen spelen. De hoofdrivier zelf is half juli te wild om in te spelen/zwemmen. Dit is natuurbeleving op z'n best. Geen ontvangst met AT&T op deze campground. Goede schaduw, slecht level. Wel een recycle station. Half juli waren er 's avonds nog 4 plaatsen vrij. En gereserveerde plaatsen waar niemand kwam opdagen. De campground ligt in een dag onder een hoge rotswand, naast de enige weg en aan de andere kant de rivier. De rivier maakt zo'n herrie dat je het geluid van de weg niet meer hoort. Maar constant dus geen last van de herrie. Over de rivier loopt ter hoogte van de campground een hangbrug. In het gebied aan de overkant zaten half juli veel vlinders. En ook hebben we hier bijzondere vogels gezien. 1 km verderop ligt nog een campground volgens dezelfde opzet als deze. 28 dollar voor dry camping. Reserveren is inmiddels wel mogelijk.

Kosten per nacht: $28

Bezocht op 29-06-2018 door

Een verborgen pareltje. Tussen Grand Teton/Jackson Hole en de Rocky Mountains ligt deze kleine state park camping. Langs de Popo Agie Revier. De plaatsen zijn niet groot, maar een 24 feet camper is geen probleem. De plaatsen zijn niet vlak en wij hadden aan één zijde dubbel "level'ers" nodig. Er zijn geen hook-up plaatsen en bespreken is niet mogelijk (first come-first serve) De picknick tafels waren erg schoon en de firepits mooi opgeruimt. Sink Canyon is opzich al een attractie (The Sink and Rise) en de North Loop Trail een een prachtige wandeling

Kosten per nacht: $15

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan