BART van San Francisco downtown naar Cruise America

BART van San Francisco downtown naar Cruise America

door op 28-06-2017

Hoe kom je vanuit San Franciso downtown bij Cruise America, 80 kilometer verderop, om de camper op te gaan halen? Het eenvoudigste en allerduurste is met de taxi. Dat kost je tussen de $200 en $250. Hangt ervan af waar in San Francisco je hotel is. Ons hotel was in Lombard Street tegen het Golden Gate Park aan. Wij namen de bus aan de overkant van de straat en voor $2,50 p.p. reed de chauffeur naar het dichtstbijzijnde BART station genaamd Powell. De BART is een soort sneltreinverbinding binnen San Francisco en naar de buitensteden. Een ticket kostte $6,50 p.p. naar het eindstation Freemont. Je moet de 'groene lijn' hebben. Wij vonden een kaartje kopen vrij ingewikkeld maar Amerikanen in het algemeen zijn hulpvaardig dus binnen no time had een man voor ons twee tickets uit de kaartautomaat getoverd. Je kunt gewoon met je creditcard betalen. Bij het Bart station Freemont staan de taxi's op het plein voor het station. Voor $20,- zette de taxi ons voor de deur bij Cruise America. Vanaf het hotel tot aan Cruise America duurde het nog geen twee uur! Totale kosten $38,- !! (+ een paar dollar fooi voor de taxichauffeur)


Bespaartip
door op 25-09-2017

Koop een clipper kaart per persoon en zet er +/-15 dollar op . Dit is een kaart waarmee je in de BART (metro), de tram (mooie authentieke modellen!) en de bus kunt. Kosten zijn dan 2,50 per uur en je kan er onbeperkt mee overstappen. Ideaal en leuk om zo de stad te verkennen. Download de Moovit app op je telefoon en je kan precies zien welke lijn je moet hebben, waar je moet op/overstappen en hoe lang het duurt.

door Ian Hornes op 13-05-2014

Om naar Cruise America in Newark te gaan met koffers en 4+ personen is prijzig. Boek online een shuttle service die je vanaf het hotel ophaalt en ook weer kan ophalen om naar het vliegveld te brengen. Google naar een kortingscode! Bespaart je zo tientallen dollars.

Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan