Besparen op brandstofkosten / benzine

Besparen op brandstofkosten / benzine

door M.A. Ruiterkamp op 16-08-2015

Met de website www.gasbuddy.com of de app GasPrice (te downloaden in de App Store van Itunes: https://itunes.apple.com/nl/app/gasprice/id525961023?mt=8) hebben we op onze reis in Zuid-West USA aardig wat kunnen besparen op de brandstofkosten. Zoek namelijk in de omgeving waar je bent, het goedkoopste tankstation. Door een klein stukje omrijden kun je tot wel 40-50 cent per gallon besparen!


Bespaartip
door Lisa - Tioga Tours op 21-09-2016

www.gasbuddy.com is een super fijne site om benzineprijzen met elkaar te vergelijken. Je kunt zoeken in een bepaalde stad of naar tankstations in de nabije omgeving (als je GPS aan hebt staan). Je kunt zo flink besparen. Tanken in nationale parken is sowieso af te raden: prijzen liggen daar veel hoger dan erbuiten.

door - op 03-12-2015

Benzineprijzen Deze liggen lekker laag in de USA, maar de diverse staten hanteren wel heel verschillende tarieven per gallon, in het midden van het land is het 2.49 en in Arizona 2.09 maar zodra je in California bent is het 2.99 tot wel 3.49 dus iets om rekening mee te houden als je door de staten reist

door A Bruins op 15-07-2015

Benzine is in Québec over het algemeen (een stuk) duurder dan in Ontario. Loont dus de moeite om hier op te letten, want het verschil kan tot 0,13 $cent bedragen. In sommige 'Indian Territories' kan het nog goedkoper zijn, maar niet overal wordt benzine verkocht.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan