Campers El Monte

Campers El Monte

door op 07-10-2018
  • Uitrusting van de camper is "afgestemd" op aantal personen waarvoor geboekt is, dwz bij 2 personen: 2 borden, 2 kopjes, 2x bestek, etc.
  • Check ZELF ook of de luifel na sluiten geen kortsluiting veroorzaakt van de buitenverlichting. Bij kortsluiting zit je direct in het donker. Vraag voor vertrek waar zekeringenkast zit van woongedeelte. Vervangingszekeringen zijn vaak in campingwinkels te verkrijgen.
  • Vraag om de originele handleiding van de camper - woongedeelte. De vertaalde versie is veel te beperkt qua inhoud en uitleg.
  • Ondersteuning op afstand per telefoon van El Monte geldt uitsluitend tijdens kantooruren, dwz niet in de weekeinden en niet 's avonds / 's nachts - iets om terdege rekening mee te houden in je reisplannen en tijdens je verplaatsingen.
  • Bij terugbrengen in Las Vegas je niet af laten schrikken door gesloten deuren van afleveradres, huidige kantoor zit ergens achterom in een soort kelder.

door fam. Oostingh op 30-09-2019

Camperhuur bij El Monte was prima. De uitleg door de betreffende medewerker in Vancouver/Seatle was op zich goed, maar wb waterbijvullen was ze zelf ook helemaal op de hoogte zodat wij onderweg een kleine overstroming in het toilet hadden omdat we de verkeerde aansluiting hadden gebruikt;;;( Gelukkig zelf opgelost. Fijne camper met veel ruimte. Het is wel aan te raden bij de eerste Wall Mart die je tegenkomt een grote koekenpan of hapjes pan te kopen. Die in de camper is echt veel te kleine om voor 5 personen in te bakken/koken. Het inleveren ging echt prima en vlot.

door Familie van Zwieten op 23-08-2019

Wij hebben goede ervaringen met El Monte Los Angeles. Keurig begeleid bij het ophalen en ook geen gedoe bij het inleveren. Zelfs niet over de "tow haul" die waarschijnlijk losgeraakt was toen we over een ongelukkig heuveltje reden en die we met een spin weer hadden "gerepareerd". Onderweg hadden we wat kosten moeten maken (lekke band bij het afrijden van de 2e camping, was snel verholpen, kapot koffiezetapparaat (lekstop en barst in de kan - door ons toedoen -, nieuwe gekocht), ook nog wat bestek en servies gekocht omdat dat was verloren/kapot gegaan en nieuwe sewer hose moeten kopen nadat de eerste lek was gepikt door kraaien op de camping in de Grand Canyon). Alles waar we nog een bonnetje van hadden kregen we zonder problemen en gezeur vergoed. We kregen een basis schoonmaakpakket mee (emmer, vloerwisser, bezem en veger en blik), hadden een handdoekenpakket en een beddengoedpakket er bij gehuurd (echt een aanrader!!). Geen gezeur met het tellen of alles er nog wel was bij het inleveren. Wij hadden genoeg ruimte in de camper om onze koffers (6 stuks!) me te nemen, maar ze hebben ook een storage room waar je je koffers tijdens de reis kunt achterlaten. Dat kan natuurlijk alleen als je de camper op dezelfde plek inlevert als dat je 'm ophaalt. Geen ervaring met andere verhuurders, maar dit was prima geregeld.

door Ton op 12-10-2018

Op sommige punten zijn wij wat kritisch tav van de service van El Monte, maar de ondersteuning op afstand was prima: op zondagmiddag een lekke band op redelijk eenzame weg zonder werkende telefoon zo'n 80 km voor Great Falls: auto aangehouden, servicenummer gebeld en na 2,5 uur konden we weer verder.

Schrijf een review
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan