Canadream

Canadream

door op 12-08-2017

Wat een perfecte organisatie! Eerder campers gehuurd bij cruise america, maar campers van CanaDream zijn beter uitgerust.

Uitrusting lag al in de camper en was zeer uitgebreid. Keurige tefal koekenpan, maar ook koffiepot incl filter en filterzakjes, theepot, afwasmiddel etc In vergelijk met cruise America ook voldoende handdoeken.

In de gehele camper op meerdere punten USB aansluitingen.

Wij hadden de SVC camper. Ideaal voor 2 volwassen en max 2 "kleine" kinderen of 2 volwassen en 1 puber/volwassen

Slide out is echt een kadootje. Uitgeschoven kan je binnen bij slecht weer nog zeker 2 campingstoelen kwijt.

Enige nadeel is dat er geen opbergruimte is voor elk soort koffers. Wij vertrokken en kwamen terug in dezelfde plaats dus koffers gewoon op kantoor achtergelaten, maar anders zeker met tassen reizen!

Bij ophalen in Vancouver is er een Nederlands sprekende dame. Goed bedoeld verteld ze wat er allemaal boven je hoofd hangt als je iets niet goed doet met je camper. Een goed gevoel geeft dat niet. Het gaat dan bijvoorbeeld om het zonnescherm wat er wel op zit maar met t-tips vast zit. Deze mag je niet gebruiken. De generator wordt streng afgeraden te gebruiken (kost 150 CAN als je het gebruikt). Je moet om de dag je wc ed grondig schoonmaken anders krijg je een boete etc. Bij inleveren bleek dat allemaal wel mee te vallen. Maar toch blijft het raar om een camper met zonnescherm en tv te hebben die je niet mag gebruiken. IN een van Canada's warmste zomers van de laatste jaren.


Kamperen
door op 12-08-2017

Zou volgende keer zeker weer bij CanaDream camper huren!

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan