Fietsen huren bij Canadream

Fietsen huren bij Canadream

door value op 13-06-2016

Je kunt nu (vanaf Mei 2016) ook een fietsenrek laten monteren achterop je campervan bij Canadream Calgary, tenminste als je gehuurde type daar geschikt voor is - check dit van tevoren met Canadream, de staf op de webchat is erg vriendelijk en behulpzaam. Fietshuur regel je bij Sports-Rent, 4424 16th Avenue NW in Calgary, kost ruwweg CAD 15 per fiets per dag. Hou er wel rekening mee dat in heel British Columbia een helm dragen verplicht is, dus vraag hierom. Vraag ook om een kabelslot per fiets, en evt een mand op het stuur. Door het fietsenrek wordt je RV wel 1 meter langer, dus ook kans dat je meer moet betalen voor je plaats op sommige campings, en zeker op de ferry als je naar Vancouver Island wilt.

Op onze camper kon het niet, maar als het kan....zeker doen! Op sommige campings sta je net te ver buiten de stad/gemeente en is een fiets ideaal!


Sportief Actief Ontspanning
door Stunky op 27-09-2017

Canadream raadt oa aan een no-claim verzekering af te sluiten voor glas, wij waren erg blij dat we dat gedaan hadden. We zijn veel gravel tegen gekomen op de Canadese wegen en liepen in Tofino inderdaad een sterretje op door een fiks steentje. Canadream dacht goed mee in ons belang voor de reparatie daarvan, hebben uiteindelijk de RV zo weer in kunnen leveren en dankzij de verzekering kosteloos.

Daarnaast hebben wij vanaf Canadream op de dag van terugvlucht een Uber genomen naar Calgary Zoo, waar anderen de shuttle namen naar het airport. Was prima te doen, en in plaats van alleen wachten nog een hele leuke dag gehad voor vertrek!

Nog een pluspunt van Canadream: we mochten 's ochtends rond 1030u al de RV op komen halen en er was een gratis shuttle. Top! Daarnaast een gloednieuwe RV gekregen die nog geen 3000 km had gereden.

door value op 13-06-2016

Zeer comfortabele en goed bruikbare tourfietsen met redelijk dikke banden en 21 versnellingen - ze hebben ook mountainbikes. Letwel op bij de parkeerplaats van Sports-Rent - hun overkapping is lager dan het dak van de meeste campervans, zeker de grotere.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan