kampeerstoelen huren bij Cruise America

kampeerstoelen huren bij Cruise America

door op 22-08-2017

Bij Cruise America kan je voor 9 dollar per stoel een grote kampeerstoel met armleuningen en bekerhouder huren. Aangezien je niet altijd een picknicktafel hebt en kopen duurder is dan huren (en minder duurzaam), zouden wij altijd aanraden dit te doen.


Kamperen Bespaartip
door op 10-10-2022

Niet helemaal mee eens: de verhuurprijs is $12, wij hebben een dag later in de Walmart dezelfde stoelen voor $7,95 gekocht. Goedkoper en na afloop hebben we er andere reizigers mee blij kunnen maken

door Dorien en Jan op 30-05-2022

In 2022 is de huur 15 dollar per stoel. Wij hebben daarom gekozen 2 stoelen bij de Walmart te kopen a 10 dollar per stuk. Deze konden we na afloop doorgeven aan een liefhebber. Check wel of alles er wel is, en ook of de camper wel goed schoon is: Dat hebben we laten overdoen. Uit Nederland hebben we extra (oude) handdoeken en een hoeslaken meegenomen. Hebben we ook wel nodig gehad. Zeker als je wat langer gaat is 1 handdoek pp en 1 (glad!) lakentje lang niet voldoende.

door Kor op 30-10-2019

De camperinventaris die wij gehuurd hadden bleek, nadat we al een paar dagen op stap waren, lang niet compleet. We hebben ons echter prima gered. Tip: Het verdient aanbeveling deze voor vertrek goed te controleren. Je kunt Cruise America ook bellen; je kunt dan het ontbrekende zelf aanschaffen en bij terugkomst verrekenen. Bij inlevering van onze camper werd de inventaris ook helemaal niet gecontroleerd. De gehele controle bij inlevering verliep trouwens heel soepel.

door Kor op 30-10-2019

Wij wilden eerst geen stoelen huren maar voor vertrek bedachten we ons. Wij weer terug naar de medewerkers die ons uitleg over de camper gaf. We konden er toen gewoon twee uit de grote bakken met stoelen pakken. Veel plezier van gehad, niet dat ze zo goed zaten, maar het kwam regelmatig goed uit bij de kampvuren die we gestookt hebben. Cruise America bedankt!!

door Familie van Zwieten op 23-08-2019

Wij hebben ook stoelen gehuurd, voor $12 per stoel (El Monte). Hoewel maar een paar keer gebruikt van gemaakt, toch prettig dat we ze hadden! Bij het inleveren van de camper zagen we dat ze een enorme hoeveelheid van deze stoelen op voorraad hebben (minstens 200 schat ik). Denk niet dat ze echt zaten te wachten op nog meer ... dus blij dat we gehuurd hadden en niet gekocht. Ook al betaal je dan iets meer, zorg voor het milieu mag wel iets kosten.

door op 22-08-2019

Stoelen huur kostte bij ons $10, exact dezelfde stoelen werden bij de wallmart voor $6 verkocht.... Duurzaam ok, maar beter is om stoelen te kopen en achter te laten voor de volgende huurders

door op 08-08-2019

Dat vonden wij ook! Het is niet duur en je kan de stoeltjes gebruiken om gezellig rond de fire pits te zitten (de picknick tafel stond er meestal wat verder van verwijderd) of in de natuur even te stoppen en op je stoeltje te genieten van het uitzicht.

door op 22-08-2017
Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan