Navigatie

Navigatie

door Dien en Ruud op 30-04-2018

In Nederland heb ik NAVII gratis deze app gedownload. Thuis de te bezoeken staten ingelezen. Zeer prettige navigatie. Bij snelheidoverschrijding krijg je waarschuwing. Wel snel reageren bij afslagen. Soms denk je bij de hander te zijn zijn, maar “Miepie”doet het perfect.


door op 04-07-2019

Wij hadden de kaart van Amerika en Canada op onze eigen TomTom geladen. Is een systeem wat je kent en wij hebben er heel veel plezier van gehad. Zelfs campgrounds op plekken waar wij ze nooit gezocht zouden hebben vond TomTom zonder moeite.

door op 28-08-2018

Inderdaad de tip alle hotels, interessante punten ed. van te voren in Nederland in te voeren . In begin even moeten wennen aan de Amerikaanse wijze van benoemen, niet altijd direct kunnen vinden. Thuis gewoon rustig alles in het systeem kunnen zetten.

door Aart1111 op 17-07-2018

Ik heb per Amazon een GPS besteld compleet met kaarten van N en Z Amerika, het was een 7 inch TDDGPS voor 64 euro incl afleveringskosten vanuit Canada, had hem 2 weken daarna in huis, perfect apparaat! Thuis alle gereserveerde campings ingelezen en het heeft ons veel gezoek bespaard! Niet echt onmisbaar als je bijrijder goed kan kaartlezen maar wel comfortabel.

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!