Ontbijten en lunchen in Calgary maar ook pizza in Revelstoke

Ontbijten en lunchen in Calgary maar ook pizza in Revelstoke

door op 09-10-2018

Wanneer je lekker en/of gezond wil ontbijten of lunchen in Calgary heb ik twee tips.

1.Grumans deli, 230 11th Avenue SE Een ouderwetse Joodse deli waar je heerlijk kunt ontbijten en lunchen. Op de kaart staan een aantal traditionele Joodse zoals latkes (aardappelkoekjes), challah French toast (zalige wentelteefjes), de Reuben roll (een beetje brood en heeeel veel pastrami), potato knishes (een soort empanada van aardappel met vleesvulling, kippesoep met matzeballen en rugelach, heerlijke zoete koekjes. Een ontspannen sfeer, grote betaalbare porties en vriendelijke bediening.

  1. Zcrew cafe, 339, 11th Avenue SE Vrij nieuw restaurant, hele prettige bediening en een verrassende kaart met heerlijke gerechten. Mooie volle yoghurt met diverse soorten vers fruit, french toast, wafels, scottish eggs. Elk gerecht ziet er even prachtig uit, is gemaakt van pure en verse ingredienten en smaakt allemaal even lekker.

  2. Simmons building, Sidewalk Citizen Bakery, 632 Confluence Way SE In een oude matrassenfabriek, nu gerenoveerd en omgebouwd tot een soort foodmarkt, zit de Sidewalk Citizen Bakery, een uitstekende plek voor een gezonde lunch. De shackshuka is voortreffelijk, net als de sandwiches en de zelfgebakken taartjes en koeken. In het gebouw zit tevens een koffiebranderij waar je een uitstekende koffie geserveerd krijgt na de lunch.

Pizza eten in Revelstoke: Wij zijn kort gestopt voor een snelle maaltijd in Revelstoke en kwamen terecht bij een kleine pizzeria. Het restaurant ziet er niet heel gezellig uit maar de pizza’s die geserveerd worden zijn onovertroffen. De naam van het tentje is Nico’s pizzeria en het adres is 112 First street W, Revelstoke BC


Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan