Telefoneren in de USA en Canada

Telefoneren in de USA en Canada

door op 09-07-2019

Ook wij hadden een simkaart gekocht bij USA SIM RED Kosten € 82,20 (April 2019). Hij was 30 dagen geldig vanaf het moment dat je hem in je telefoon stopt. Je kunt eventueel je eigen nummer behouden. is gemakkelijk voor het thuisfront. De voordelen zijn: Onbeperkte data Standaard 1 maand geldig Onbeperkt bellen / sms'en in de VS Onbeperkt sms'en wereldwijd Hotspot (tethering) 20GB Werkt ook in Canada & Mexico (max 5GB data) Onbeperkt bellen naar Nederland & België vaste en mobiele nummers Maar pas op: De dekking van het mobiele net is in Amerika niet zo goed als in Nederland. Vooral in de parken heb je geen telefoon en dus ook geen internet. En al helemaal geen wifi. Koop ook in Canada een Canadese simkaart voor 30 dagen, scheelt enorm als je bellen moet in Canada met bijv pech onderweg. Dan pleeg je veel lange telefoontjes en dat telt enorm op als je belt met je Nederlandse Simkaart


Bespaartip
door Dorien en Jan op 30-05-2022

Bij ons eerste bezoek in de Walmart bij San Francisco hebben we direct een prepaid kaart van Straight Talk voor 35 USD gekocht. 5GB + unlimited lokaal bellen voor 30 dagen, met provider-keuze tussen T-Mobile, AT&T en Verizon. Ik liet het lopen via AT&T. In de nationale parken weinig of geen bereik, maar daarbuiten ging het meestal redelijk tot goed. Wij waren tevreden met deze prepaid kaart en was ruim voldoende voor de 28 dagen in amerika.

door Erica op 25-10-2019

Bij een Walmart in Canada kochten wij voor ongeveer $33,- een Canadese simkaart voor 30 dagen, met onbeperkt bellen en 500 MB. Hiervoor hadden wij uit Nederland een oude smartphone meegenomen. Als we ergens waren en er was wifi, dan gebruikten we ons Nederlandse mobiel voor contact met het thuisfront, opzoeken van zaken op internet ed. Het mobieltje met de Canadese simkaart gebruikten we om te bellen binnen Canada en in de parken waar geen wifi was, om de 2 weer-app"s (geïnstalleerd met wifi op een camping) te raadplegen of een enkel ding op te zoeken. Voor ons was die 500 MB voldoende. In de winkel hebben ze de kaart geïnstalleerd. Controleer echter wel even of het werkt. Dat deed het bij ons in eerste instantie niet. Bij een andere Walmart vestiging hebben ze dat probleem opgelost.

door Fam. Mulder op 04-10-2019

Goede alternatieven zijn de sim-kaarten van T-mobile (T-MobileUSA Network - Amerika - Unlimited Prepaid Sim, voor EUR 56 bij bol.com) of AT&T (AT&T USA/Canada/Mexico - Unlimited Prepaid Sim, voor EUR 80 bij bol.com). Kun je alvast in Nederland bestellen. De 30 dagen termijn gaat in na eerste aktivering.

door Familie van Zwieten op 22-08-2019

Wij hadden ook gehoord dat dit zou werken en kochten op de eerste dag bij de Walmart een simkaart met een 30-dagen abonnement voor $60, te gebruiken voor 2 toestellen. Echter, bij ons werkte dat niet. Bleek dat het pakket dat wij gekocht hadden, aan een bepaalde provider gebonden was. Iets dat de Walmart medewerker niet had gezegd. Terwijl hij toch had kunnen weten dat wij niet bij die provider zaten. Of dat op z'n minst had moeten vragen. En hoewel er op de verpakking vermeld stond dat er geen refund mogelijk was, heb ik na wat aandringen bij een andere Walmart toch m'n geld teruggekregen. Laat je dus wel heel goed voorlichten als je zo'n pakket koopt.

door op 09-07-2019
Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan