Wachttijd douane

Wachttijd douane

door op 01-09-2018

Op reis naar Florida hadden we een overstap in Atlanta. We hadden 3 uren de tijd; dus ruim genoeg, zou je denken. Ook moesten de koffers opnieuw worden ingechecked. We hebben 2 1/2 uur in de rij gestaan voor de douane en daardoor onze aansluiting naar Miami gemist, samen met heeeel veel andere mensen die aansluitingen hadden naar allerlei bestemmingen. Diezelfde avond gingen er nog 2 vluchten naar Miami, maar waren beide volgeboekt. We zijn op de reservelijst geplaatst en konden gelukkig diezelfde avond nog door (onze koffers zouden zeker naar Miami gaan, dus als we niet mee zouden kunnen, werd het een overnachting in Atlanta zonder spullen).

Drie jaar geleden vlogen we naar New York en daar hadden we dezelfde ervaring. Ook 2 uren in de wachtrij gestaan voor de douane. Omdat toen New York onze bestemming was, was het minder erg, maar nog steeds erg lang.

Zo blijkt maar dat het wellicht handig is voor een overstap heel ruim de tijd te plannen.

Terug naar Nederland hadden we vanuit Orlando weer een overstap in Atlanta, en nu maar 50 minuten, maar het land uit gaat als een speer! Uiteraard hoef je dan ook je koffers niet weer in te checken.


Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!