Secret Canyon, Page

Secret Canyon, Page

door op 12-07-2016

In een magazine van Tioga lazen wij een artikel over de Secret Canyon. Dit is een soortgelijke canyon als de Upper en Lower Antelope Canyon. Groot verschil is dat er bij de Secret Canyon enkele tientallen mensen per dag komen, in tegenstelling tot de honderden mensen die de Antelope Canyons bezoeken.

Bij onze aankomst in Page zijn we op zoek gegaan naar het bedrijf die de excursies aanbied. Slot Canyon Hummer Adventures is gelegen aan de N Lake Powell Blvd 12. Het bedrijf was snel gevonden en een excursie voor de volgende middag kun nog geboekt worden.

Met een hummer werden we de volgende dag door onze gids samen met twee andere mensen naar de Secret Canyon gebracht. De gids vertelde interessante feitjes over de omgeving. We hebben ongeveer 2 uur met zijn zessen (incl. gids) in de canyon doorgebracht. De gids hielp ons met het maken van prachtige foto's. Al met al een hele bijzondere ervaring!

Eerlijk is eerlijk, deze excursie was wel iets duurder, ongeveer 80 dollar p.p. Maar in onze ogen absoluut de moeite waard!

Owja, nog een tip. Mocht je deze excursie willen boeken, houdt er dan rekening mee dat je onder het zand komt te zitten. Om de speciale licht effecten te creëren moeten er namelijk handen vol met zand gegooid worden!


Exclusief
Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan