Helikoptervlucht Grand Canyon

Helikoptervlucht Grand Canyon Grand Canyon, AZ, United States

door Rob den Heijer op 21-08-2014

Van tevoren een helikoptervlucht geboekt in een Ecostar Helicopter die extra stil is en volledig glas rondom heeft voor extra zicht. Ook de 2 plaatsen naast de piloot geboekt en dat was een onvergetelijke ervaring. Vooral het begin als je aan komt vliegen over het bos en de rand van de canyon induikt. Wat ons betreft het hoogtepunt van de vakantie. Wel betaal je 50$ per persoon extra als je de plaats voorin krijgt, maar dit voegt zoveel toe in vergelijking met achterin zitten. Helikoptervlucht ook eventueel te boeken bij Tioga Tours: https://tiogatours.nl/voorpret/excursies/amerika/arizona/grand-canyon-national-park/helikoptervlucht/.


Actief Exclusief Bespaartip
door werfe op 22-08-2019

Net als vorige review, exact dezelfde tour gedaan met gezin van 5. Het was een ‘epische’ ervaring, kinderen vonden dit natuurlijk ook geweldig. Maar het is niet gratis...

door Familie de Visser, Tollebeek op 28-08-2016
door familie van den bosch op 15-06-2016

wat een geweldige ervaring met een heli boven de grand canyon vliegen! het is het geld zeker waard bijna een uur hang je in de lucht. zorg dat je vroeg incheckt dan heb je kans dat je naast de piloot zit!

door Kor en Dorien Kapma op 01-09-2014

Een onvergetelijke ervaring. Onze kids vonden het ook geweldig!

door Rob den Heijer op 21-08-2014

Vantevoren een helicoptervlucht geboekt in een Ecostar helicopter die extra stil is en volledig glas rondom heeft voor extra zicht. Ook de 2 plaatsen naast de piloot geboekt en dat was een onvergetelijke ervaring. Vooral het begin als je aan komt vliegen over het bos en de rand van de canyon induikt. Wat ons betreft het hoogtepunt van de vakantie. Wel betaal je 50$ per persoon extra als je de plaats voorin krijgt, maar dit voegt zoveel toe in vergelijking met achterin zitten.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan