Erick Schat's Bakkerij

Erick Schat's Bakkerij

door MatHaHaRi op 22-09-2017

Een leuke plek tussen Death Valley en Mammoth Lakes om even te stoppen. De bakkerij is oorspronkelijk door een Nederlander opgericht. De winkel is volgestouwd met allerlei lekkernijen, verse broden, gevulde koeken, donuts, koekjes, ijs en zelfs oliebollen, vaak nog met Nederlandse benaming. Hiervoor wordt in een omtrek van meer dan 100 mijl (!!!) al reclame gemaakt op grote reclameborden. Het is misschien wel de beste bakkerij van het hele zuidwesten. Bishop is ook een prima tussenstop tussen Death Valley en Yosemite om te overnachten op de naast gelegen camping J Diamond Mobile Range, bijvoorbeeld in plaats van kamperen bij Mono Lake.


Leuk met kinderen Kamperen Ontspanning Winkelen
door Cees Ouwehand op 10-08-2022

Het bovenstaande is zeker waar. Je kon daar eindelijk eens fatsoenlijk meergranen brood e.d. kopen. Tevens binnen en buiten tafels en stoeltjes om een maaltijd te bestellen en te eten aldaar. Zeer gezellig en erg druk. Met tegenover de bakkerij het plaatselijke zwembad met parkje en bankjes als rest area.

door de BB's on road op 02-03-2020
door Renee Peeters op 22-11-2015

Ben je op zoek naar dat lekkere knapperige brood zoals wij dat in Nederland kennen? Ga dan zeker langs Erick Schat's! Wij hebben vaak moeite met het vinden van goed brood en hebben hier meteen zes stuks ingeslagen (Sheepherder). Ook heerlijk rozijnenbrood. In de vriezer van de camper blijft het goed vers.

door Familie Moonen op 26-08-2014

Een Nederlandse bakker die al jaren in Bishop ligt. Wel heel erg druk. Wij kochten er gebakjes en hebben die in parkje tegenover opgegeten.

door V. Frederix op 14-06-2014

Op doorreis van Yosemity naar Death Valley, per toeval gestopt bij een Nederlandse bakker in Bishop (Erick Schat's Bakkery) om een cappucino te drinken. Mooie winkel, met lekker cappucino, heel veel gebak en brood. Erg leuk om te zien! Erick Schat's Bakkery 763 N Main St Bishop, CA 93514 Verenigde Staten.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan