Ghost Town Bodie

Ghost Town Bodie

door Nienke Prins op 10-07-2013

Bodie is een leuke ghost town, deze kun je bezoeken na de Tioga Pass richting het oosten.


Historisch
door s.vanderwaal op 13-08-2022

De onverharde weg is zeker een belevenis met de camper. Net als je denkt dat er geen eind aan komt, komt Bodie in zicht. Er zijn nette toiletten en voldoende parkeerplaatsen. Er draait een film over de geschiedenis van het stadje. En er is een klein museum met allerlei oude spullen. Maar het interessants zijn natuurlijk de gebouwen die er nog staan. Verschillende zijn nog ingericht en sommige mag je zelfs in. Wij vonden het de omweg meer dan waard..

door Familie van de Wetering op 18-08-2018

Leuk historisch stadje. De weg er naar toe met de camper is een hele belevenis over de onverharde weg. De kosten waren geloof ik in totaal $17 voor ons gezin, 5 personen inclusief informatieboekje.

door Dennis en Marike op 01-07-2018

Weet niet of het nou 15 of 20 dollar was. In ieder geval is het een Historic State park. LET OP! Er zijn 2 toegangswegen. Als je vanaf Bishop komt vertrouw dan niet teveel op de TomTom. Deze gaf bij ons een weg aan die ongeveer 6 mijl op onverharde weg was. Neem 1 afslag later en dan hoef je maar 1.5 mijl over onverharde weg. Dat maakt wel het verschil als je met camper bent.

Onverharde wegen willen verhuurders liever niet. Maar in de VS is best veel onverhard dus agh. Het ging prima. Het plekje zelf was best leuk om even langs te rijden. Vergeleken met de rest van onze reis niet 1 van onze hoogtepunten.

door johan op 27-12-2017

Geweldig spookstadje, wel lange weg erheen en weer terug maar de moeite waard.

door H. Willemse op 21-11-2013

Leuk mijnwerkersstadje, in de jaren zestig laatste bewoners vertrokken, wordt in autenthieke staat gehouden, laatste 3 mile niet te doen per camper, dus lopen,  zegt veel over het 19e eeuwse Amerika en de toenmalige goudkoorts, die heerste.

door Egbert Minnaar op 13-11-2013

Super om hier even rond te kijken. Als je de 120 even ten zuiden van mono lake neemt kun je hier gratis kamperen. Goed bereikbaar met de camper, en erg leuk staan.

door Astrid Oomen op 03-08-2013

Heel leuk om hier eens rond te lopen. Je gaat een heel eind terug in de tijd. Let wel op dat je de juiste afslag neemt. Wij zijn 1 afslag te vroeg afgeslagen, domme DOMDOM, 10 miles onverharde weg gereden met de camper!

door Nienke Prins op 10-07-2013

Bodie is een leuke ghostown, deze kun je bezoeken na de Tioga Pass richting het oosten.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan