whale watching in monterey

whale watching in monterey

door familie van den bosch op 15-06-2016

3 uur de zee op met een geweldige gids, ze vertelde continu over van alles wat we onderweg tegen kwamen. heel erg interessant. als je walvissen wil spotten, maak je hier de grootste kans! springende bultruggen.


Dieren Exclusief
door Sem Wildenburg op 11-07-2019

Wat een bijzonder zee-schouwspel was dit zeg! Heel bijzonder. We hebben uiteindelijk tijdens deze tocht de volgende dieren gezien: 8 verschillende vogel soorten waaronder de Stern en een zwart gevoete albatros, scholen sardines, 3 verschillende soorten dolfijnen, zeeleeuwen , zeeotters en 15 bultrug walvissen (1 met kalfje).

door Dennis en Marike op 01-07-2018

Wij hebben in Moss Landing te whale tours gedaan ipv monterey via het bedrijf Sanctuary Cruises. Wij vonden dit echt zeer goed. De gids was zeer prettig en kundig(een echte liefhebber) en hij had veel connecties in de buurt, zodat hij altijd op de hoogte was waar we dieren konden spotten. Wij hebben walvissen en witte haaien(!!) gezien. Echt een mooie ervaring. We hadden de indruk dat er bij dit bedrijf slechts 1 schipper en 1 gids was, maar we kunnen ons vergissen. Die wij hadden was in ieder geval zeer goed.

door Fam. Hindriks op 06-09-2017

Een fantastische ervaring. 99% kans dar je walvissen ziet. Wij na 10 minuten varen al. De enorme beesten zwommen op een paar meter van de boot langs. Indrukwekkend.

door marionc op 14-08-2017

Een walvistocht in Monterey boeken is een unieke ervaring. De gidsen zijn goed, ze proberen echt midden tussen de walvissen te komen. En dat lukt vaak goed. Wij hebben de schitterende beesten van dichtbij mogen ervaren en dat is echt bijzonder! je bent een uur of 3 onderweg, neem wel warme kleding mee!

door familie van den bosch op 15-06-2016

wat een gave ervaring, en een geweldige gids. een grote kans dat je walvissen ziet. er hangt een bord bij de ingang wat ze die week hebben gespot!

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan