17 Mile Drive

17 Mile Drive Monterey, CA

door E.H. van der Burg op 03-08-2013

De 17 Mile Drive is een toeristische weg over het Monterey-schiereiland. Vanaf de route heb je spectaculaire uitzichten op de woeste kust, luxe villa’s, het beroemde Pebble Beach Resort en de Lone Cypress. Met de auto duurt de 27 kilometer lange rit ongeveer 2 uur. Ook zie je luxueuze buitenhuizen langs de rand van de kliffen, zoals Spyglass Hill, genoemd naar een plek uit Robert Louis Stevensons Treasure Island.

Let op, dit is een tolweg omdat het privé terrein is. Bovendien is de weg voor toeristen 's avonds en 's nachts niet toegankelijk.


Leuk met kinderen Leuk met pubers Cultureel Actief Ontspanning
door Marieke van Leunen op 20-08-2022

Hele mooie tour!!! Neem je strandspullen mee. Er zijn prachtige plekken, waar je lekker op het strand kan gaan liggen en zwemmen in de ocean...

door gezin met kids 15 en 17 op 08-09-2019

Wij probeerden op een zondag deze route te rijden. Maar helaas, vanwege de drukte was de weg gesloten voor alle toeristen... Jammer, want we waren hier speciaal naar toe gereden.

door johan op 27-12-2017

Het is een hele mooie rit voor even 10 dollar. Mooie rit en vergezichten, als het mooi weer is tenminste. Kortom de moeite waard.

door E.H. van der Burg op 03-08-2013

Wij hebben fietsen gehuurd om de 17 miles drive langs te fietsen. Prima te doen, erg leuk, echter fiets dezelfde route ook weer terug want als je niet langs de kust terug fietst dan is het een behoorlijke klim!!

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan