Aquarium en walvistocht

Aquarium en walvistocht Monterey, CA

door M.B. Mulder op 07-10-2013

Monterey is erg de moeite waard. Geniet van een prachtige kust, gezellige pieren. Boek een walvis excursie en bezoek het aquarium.


Dieren
door J. Nieuwenburg op 16-08-2017

Het Monterey Bay Aquarium is absoluut de moeite waard! De hostes vertelde ons dat een bezoek zo'n 2,5 uur in beslag zou nemen, maar trek er gerust het dubbele voor uit. Bij mooi weer kan je op het terras walvissen en dolfijnen spotten.

door Anneleen D'haene op 03-10-2015

Een echte aanrader om walvissen en dolfijnen te gaan spotten: http://bellamontereybay.com! Wij hebben met ons gezin met kapitein Chris op zijn zeiljacht een tocht van 4 uur gemaakt. Chris is een enthousiaste, dynamische kapitein die contact houdt met spotters zodat hij weet waar hij naartoe moeten varen om je scholen dolfijnen en walvissen te laten zien. Duurder dan een tour op een groot schip, maar absoluut zijn geld waard.

door Familie Verheyen op 10-08-2014

Goede plek voor walvistochten is vertrek vanuit Moss Landing (20mijl noordelijker dan Monterey). Met wat geluk zie je de walvissen vanop het strand.

door Ian Hornes op 13-05-2014

De walvistocht laat kinderen toe en hoeft slechts een ochtend te duren. Vele malen goedkoper dan een walvistocht vanuit bijvoorbeeld San Francisco!

door Hans Berns op 21-10-2013

Monterey Bay aquarium. Heel bijzonder. Vooral de Jellie's. En natuurlijk de 17 Miles Drive. Geweldig! High Way One. Prachtig om te rijden.

door M.B. Mulder op 07-10-2013

Monterey is erg de moeite waard. Geniet van een prachtige kust, gezellige pieren. Boek een walvis excursie en bezoek het aquarium.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan