Lombard Street

Lombard Street San Francisco, CA

door Danielle Kool op 08-08-2013

Deze straat staat bekend als de meest bochtige straat ter wereld en telt 8 haarspeldbochten. Hier moet je naar beneden gereden hebben met je auto (met de camper gaat dit niet).


door Dennis en Marike op 01-07-2018

Best grappig om te zien. Zeker niet het beste wat San Francisco te bieden heeft, maar gewoon wel een leuk aangezicht. Ik zou er niet voor omrijden of overdreven veel moeite voor doen om dit mee te pikken, want zo geweldig is het nou ook weer niet.

door overgaauw op 01-11-2017

Het is erg leuk om in San Francisco fietsen te huren en over de Golden Gate Bridge te fietsen. Het is nog leuker om daarna Lombard Street met de fiets af te dalen. Pas op, want het is wel erg steil naar beneden en een hele klim om eerst boven te komen.

door jetty en marc op 07-06-2017

dit was heel leuk om te doen , wij hebben dit gedaan redelijk vroeg in de voormiddag , de drukte viel nog mee , denk dat dit het meest gefotografeerde straatje is

door Hein Terweduwe op 09-08-2014

Wij hebben ook zowat een half uurtje aangeschoven om er met de wagen naar beneden te rijden. Enige rij-ervaring is daarbij ook wel aangewezen, want ik zag menig auto terugdraaien omdat ze het bergop vertrekken blijkbaar toch wel wat vreesden en je staat daar echt wel op steile helling met je wagen aan te schuiven.

door Kenny de Vilder op 12-10-2013

Leuk om te zien inderdaad, maar de horden fotograferende toeristen in en bij dit straatje benemen je haast elke kans op een foto zonder andere fotograferende mensen..

door Danielle Kool op 08-08-2013

Deze straat staat bekend als de meest bochtige straat ter wereld en telt 8 haarspeldbochten. Hier moet je naar beneden gereden hebben.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan