Painted Ladies

Painted Ladies San Francisco, CA

door Danielle Kool op 08-08-2013

Deze 6 identieke huizen zijn de meest gefotografeerde huizen in San Francisco, en zijn bekend van de tv-serie 'Full House'.


door Jessica op 02-05-2019

Ik vond de Painted Ladies echt totaal niet interessant, niks bijzonders. Je ziet heel veel gekleurde huizen, dus ik zou er niet speciaal voor omrijden oid om ze te zien :)

door johan op 27-12-2017

Om toch wat meer San Fransisco te ontdekken kun je kiezen voor een rondrit per bus, en die er heel veel zijn. Wij hebben echter een paar maanden ervoor al een rondrit per VW Transporter geregeld bij de Painted Ladies. Dit omdat die grote groepen in een bus ons niet aanstaan en je vaak geen interactie hebt. We werden opgehaald om 10.00 uur voor een bijna drie uur rondrit. Deze rit ging door heel San Fransisco en we hebben veel leuke plekjes gezien, o.a. Twin Peaks met een schitterend overzicht over San Fransisco, en ook de Golden Gate brug die gelukkig niet in de nevel lag. Daarnaast Lombard Street, de meest bochtige weg die je je maar kan voorstellen, het huis waar Full House is opgenomen enz enz. Kortom en leuke gids die veel vertelde en waar we ook interactie mee had. Prijstechnisch uiteraard niet te vergelijken met hop on hop off bus maar zeer aanbevelenswaardig vanwege het persoonlijke contact.

door Ruud en Hannie op 13-07-2014

Helaas staan 2 van de huizen in de steigers met grote zwarte doeken ervoor. (juni 2014). Daardoor niet echt leuk om op de foto te zetten.

door Danielle Kool op 08-08-2013

Deze 6 identieke huizen zijn de meest gefotografeerde huizen in San Francisco, en zijn bekend van de tv-serie 'Full House'.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan