Piedras Blancas Elephant Seal Rookery

Piedras Blancas Elephant Seal Rookery San Simeon, CA, United States

door Ian Hornes op 13-05-2014

Langs Highway 1 moet je even stoppen bij de Piedras Blancas Elephant Seal Rookery. Gewoon parkeren op de parkeerplaats langs de weg en de boardwalk oplopen. Goed begaanbaar en ontelbaar veel zeehonden liggen te zonnen op het strand. Goed opletten want je rijdt er zo voorbij! Er lopen diverse vrijwillers daar rond om te vertellen over de zeeolifanten.


door ardie.emons@gmail.com op 07-07-2019

Erg leuke plek om te stoppen en te kijken naar de zee-olifanten. Vrijwilligers lopen rond om te vertellen over de beesten. Erg interessant. In juni liggen daar de niet-geslachtsrijpe-mannetjes en de vrouwtjes om te vervellen. De geslachtsrijpe mannen zijn in Alaska werd verteld.

door Jessica op 02-05-2019

Dit was echt fantastisch! Suuuuperveel zeeolifanten! Ze lagen te zonnen/slapen op het strand (allemaal lekker tegen elkaar aan gekropen) of waren aan 't spelen in het water. Te leuk om te zien!

door Fam. Lakerveld op 21-10-2018

Nog net voordat de zon onderging, kunnen genieten van de Elephant Seals die daar liggen. Erg leuk om zo een poos naar ze te kijken als ze zich met zand zitten onder te gooien, zwaaien met een vin, proberen te boksen met elkaar.

door Ian Hornes op 13-05-2014

Langs Highway 1 moet je even stoppen bij de Piedras Blancas Elephant Seal Rookery. Gewoon parkeren op de parkeerplaats langs de weg en de boardwalk oplopen. Goed begaanbaar en ontelbaar veel zeehonden liggen te zonnen op het strand. Goed opletten want je rijdt er zo voorbij!

door Inge - Tioga Tours op 10-07-2013

Piedras Blancas; een indrukwekkende verzameling van zeehonden!

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!