Universal Studios

Universal Studios Universal Studios Hollywood, Universal City Plaza, Los Angeles, CA

door Erna Bekker op 03-08-2013

Een echte must! Een kijkje achter de opnamestudio's van bekende series tijdens de studiotour en de verscheidene shows geven je een heel andere kijk op de filmwereld. Vele attracties en winkeltjes zorgen ervoor dat het een uitje is voor het hele gezin.

Heb je geen tijd of vind je de toegangsprijs te duur? Bezoek in ieder geval de gratis toegankelijke City Walk. Vanuit het Garland hotel vertrekt een shuttlebus naar de Universal Studios en volg je het bordje City Walk. Live muziek, aparte winkels (fanshop LA Dodgers), restaurants (Hard Rock cafe), er is van alles te zien en beleven!


Attractiepark Leuk met kinderen Leuk met pubers Bespaartip Winkelen
door Ellen en Michel op 03-09-2018

Een aanrader om met pubers te bezoeken. Niet goedkoop, maar in bijna alles een ander pretpark, dan we in Nederland of Europa gewend zijn. de Studio Tours langs diverse filmsets en spectaculaire 3D projecties is uniek. Sowieso zijn veel attracties gebaseerd op 3D of simulatietechnieken. De wildwaterbaan van Jurrasic Park is een echte aanrader. En rondlopen in de toverwereld van Harry Potter vonden wij ook zeer bijzonder. Al met al een volle dag vermaak.

door angelina op 21-08-2018

Een must do park als je Los Angeles bezoekt en heel goed te doen met tieners. Ze vermaken zich hier prima omdat het park toch anders is dan andere attractie parken, en dat is natuurlijk vanwege het films thema. Je kunt er een hele dag doorbrengen. Er werd ons aangeraden om fast passen aan te schaffen, dit is best veel geld maar het zeker waard. In de zomervakantie hebben we zo alle atracties kunnen doen. De passen zijn goedkoper buiten het seizoen maar raad dan aan ze te kopen in het park zelf. Misschien is het niet nodig.

door amanda_grit op 11-08-2016

Studio Tour in de Universal Studios in Hollywood! Echt de moeite waard!! Rond 15.00 uur kwamen wij bij de Universal Studios aan in Hollywood. De entree is 115 dollar p.p. Enorm duur vonden wij. Toen wij in het park liepen vonden wij het het geld eerst niet waard. Enorme rijen voor de attracties en met 40 graden heb je daar echt geen zin in. Maar toen we toch besloten om een rij in de stappen bij de Studio Tour waren we om. Een super toffe tour die je echt niet mag missen. Van tv studio's waar op dat moment opnames zijn tot Jaws, Jurrasic Park, King Kong en bijv. The fast and the furious. Alles levensecht en super gaaf om te zien. Deze tour moet je echt maken als je wilt zien hoe ze alles maken. Een absolute aanrader!!

door - op 03-12-2015

Wij hebben de combi stadstour L.A. met Universal Studios gedaan. De tour is geen aanrader. Als VIP-gast word je gecombineerd met andere gasten die een andere tour doen, je komt NIET langs de huizen van de sterren want daarvoor was de bus te groot (niet als je met een minvan gaat, waarvoor je eigenlijk als VIP gast ook betaald hebt); je stopt NIET op Rodeo Drive en je komt niet heel dicht bij het HOLLYWOOD sign dat zo bekend is van TV. De Universal studio's zijn wel erg de moeite waard, vooral het avontuur in de trolley die je over het hele terrein brengt met deskundig commentaar over wat gebeurt achter de schermen en 3D belevenissen onderweg. Verder is het wel een pretpark-achtige setting met talloze souvenir winkels en restaurants, enkele attracties (rijen zoals de Efteling) maar alsnog heel leuk om eens mee te maken.

door Kor en Dorien Kapma op 01-09-2014

Onze kinderen waren destijds 5 en 2 jaar. De studiotour in het treintje was voor hun te eng. Er werd gezegd dat het prima kon maar het is nu 7 jaar later en ze weten nog precies hoe eng ze het vonden. Voor oudere kinderen en volwassenen is het inderdaad geweldig .

door Kristel van Dijk op 06-08-2013

LA heeft op zich niet heel veel te bieden, maar als je het plaatsje toch niet over wilt slaan en wel van een pretpark houdt (en films), dan is het zeker een aanrader om naar Universal Studios te gaan. Als je op tijd bent, dan ben je de drukte voor, waardoor je de eerste attracties achterin het park snel door bent. Hierdoor ben je weer snel bij de Studio Tour, waardoor je dan ook niet lang hoeft te wachten. Uiteindelijk hebben we maar bij 1 atrractie ong 1 uur moeten wachten. Mocht je tijdig het park rond zijn, dan kun je daarna nog naar de Walk of Fame, de Hollywood sign o.i.d.

door Erna Bekker op 03-08-2013

Een echte must! Een kijkje achter de opnamestudio's van bekende series tijdens de studiotour en de verscheidene shows geven je een heel andere kijk op de filmwereld. Vele attracties en winkeltjes zorgen ervoor dat het een uitje is voor het hele gezin.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan