Fiets huren om de Mall te verkennen

Fiets huren om de Mall te verkennen National Mall, Washington D.C., DC, Verenigde Staten

door Lisa H. op 01-12-2014

De National Mall is behoorlijk groot; van de ene kant (Capitool) naar de andere kant (Lincoln Memorial) is het ongeveer 45 minuten lopen. Als je een fiets huurt, bijvoorbeeld bij Bike 'n Roll op Union Station, kun je in een dag alle monumenten zien en een bezoek brengen aan Arlington National Cemetery.


door bert.vanraemdonck@gmail.com op 24-07-2018

Absolute aanrader is de 'Monuments Bike Tour' die ze bij Bike and Roll organiseren. Je fietst in een groep van ca. 20 personen langs de Mall zelf, maar ook langs de soms erg mooie en indrukwekkende memorials in de nabije omgeving. Onze gids was erg goed, je krijgt tijd genoeg voor foto's en drinkpauzes, en als je kiest voor de tour "Monuments @ Nite" (zoals wij deden), dan zie je de avond prachtig vallen over Washington, terwijl je langs al dat moois fietst.

door Lisa H. op 01-12-2014

De National Mall is behoorlijk groot; van de ene kant (Capitool) naar de andere kant (Lincoln Memorial) is het ongeveer 45 minuten lopen. Als je een fiets huurt, bijvoorbeeld bij Bike 'n Roll op Union Station, kun je in één dag alle monumenten zien en een bezoek brengen aan Arlington National Cemetery.

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!