Tour the Glades - privé kano- en boottochten in de Everglades

Tour the Glades - privé kano- en boottochten in de Everglades

door Michael op 18-06-2019

In mei 2019 een privé boottocht van 3,5 uur gedaan met Tour the Glades, gevestigd in Everglades City in Florida. Betrof een tour door “The 1000 islands”. Deze organisatie gevonden via TripAdvisor waar ze al hele goede reviews kregen, en wat mij betreft helemaal terecht!

Het boeken ging makkelijk en snel, afgestemd via e-mail en de instructies over locatie etc. waren duidelijk.

Op de dag van de trip stond de schipper op ons te wachten met een koelbox met water en vers fruit en vertelde ons wat het plan was; op zoek naar alligators, manatees en dolfijnen. De gids was ervaren en kende het gebied als z’n broekzak. We hebben al ‘t genoemde wildlife gezien, inclusief diverse schitterende vogels. Daarnaast op een heel mooi afgelegen strand geweest waar duidelijk zelden mensen komen; prachtige schelpen en honderden kleine krabbetjes!

Uiteraard is een privé trip niet goedkoop, maar wat ons betreft zeer de moeite waard! Tijdens de trip zijn we maar enkele andere boten tegengekomen, het leek echt alsof we het hele gebied voor onszelf hadden! Daarnaast speelde de gids in op onze vragen en nam echt de tijd! Een hele mooie ervaring!


Leuk met kinderen Leuk met pubers Dieren Actief Ontspanning Exclusief
door Michael op 18-06-2019

Boot Tour (met minimaal 2, maximaal 6 personen) kost $300 (excl. belasting). Zie mijn beschrijving; geweldige ervaring, zeker aan te bevelen!

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan