Bezoek The Strip en Freemontstreet gemakkelijk vanaf de Sam's Town KOA in Las Vegas

Bezoek The Strip en Freemontstreet gemakkelijk vanaf de Sam's Town KOA in Las Vegas

door Daniel op 20-05-2017

Om met de camper in Las Vegas te verblijven is zonder meer mogelijk, er zijn campgrounds genoeg. Nadeel, alleen de campground bij Circus Circus is dichtgenoeg bij de Strip om er lopend naartoe te gaan. Vanaf andere is de afstand vaak te groot, taxi te duur voor meermaals bezoek, openbaar vervoer mogelijk maar vaak omslachtig.

Met de camper gaan kan wel, maar parkeren bijna onmogelijk. Aan de Boulder Hwy ligt de Sam's Town KOA Campground, die niet al te duur is (Kortingbon via TiogaTours) en twee gratis busdiensten, heen en weer naar Freemontstreet en The Strip, heeft. Zowel de hotelgasten van Sam's Town alsook de campinggasten mogen hier gratis gebruik van maken. De mooie, van airco voorziene, bussen rijden de hele dag tot in het begin van de avond. (Niet 's avonds laat of 's nachts)


Kamperen Ontspanning Bespaartip Winkelen
door San op 12-06-2017

Twee nachten op Koa at Sam's Town verbleven. Nette campground met zwembad. Er rijdt een aantal keren per dag een gratis shuttle naar de strip of Fremont Street, maar de laatste shuttle terug vanaf de strip vertrekt begin van de avond. Voor wie langer wil blijven is een dagkaart voor het openbaar vervoer een prima optie en daarmee kun je ook nog andere delen van Vegas bezoeken. Walmart ligt tegenover de campground.

door Daniel op 20-05-2017

Twee dagen gebruik van gemaakt. Leuk, gemakkelijk en comfortabel. Gaven de chauffeur kleine tip, zoals gebruikelijk in de USA.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan