Hoover Dam

Hoover Dam Hoover Dam, NV

door Cor Konings op 07-09-2013

Wanneer je naar Las Vegas aan het rijden bent moet je stoppen bij de Hoover Dam. Wat een imposant bouwwerk. De hele dam overlopen, pas dan ervaar je de grootheid van deze constructie. Voordat je de parkeerplaats bereikt wordt je auto/camper aan een grondige inspectie onderworpen (veiligheidsvoorschriften).


door kelly_vherten op 04-08-2018

Als je van Las Vegas op weg bent naar de Grand Canyon, stop dan zeker even bij de dam. Vóór dat je bij de parkeergarage bij de dam zelf komt, kom je - vlak na de controlepost - eerst een andere (gratis) parkeerplaats tegen. Vanuit hier kun je met een paar trappen naar de O'Connell Memorial Bridge die een indrukwekkend uitzicht biedt op de Hoover Dam. Zeker even doen, want alleen vanuit hier heb je dit fantastische uitzicht! Vervolgens kun je doorrijden naar de dam zelf. Vergeet daar dan niet even omhoog te kijken naar de brug!

door Dennis en Marike op 01-07-2018

Wij reden hier langs toen we van de Grand Canyon naar Las Vegas reden. We hadden het niet in de planning, maar we waren er toch. Het is een bijzondere constructie. We vonden het wel de moeite waard, omdat we in de buurt waren. Het is overigens ook echt vlakbij Las Vegas. Hou er wel rekening mee dat er agenten bij de ingang staan die je RV/auto controleren op verdachte zaken.

door johan op 27-12-2017

Geweldig imposant, alleen ga eerst over de dam en parkeer dan gratis. Ook het uitzicht op de brug die erover loopt is geweldig, wat een bouwwerk.

door PeelTeefjes op 13-08-2017

Zeker de moeite waard als je in Las Vegas bent geweest, mooi uitzicht over het meer. Wij waren er in juli met 41 graden, dus....water mee!

door jetty en marc op 07-06-2017

als je in de omtrek van Vegas bent is een stop aan de Hoover dam zeker de moeite , het is een enorm bouwwerk , het Lake Mead die daar in de omtrek ligt is een stop waard om enkele mooie fotos te nemen

door winnieschats op 13-06-2016

De Dam zelf is indrukwekkend, maar beperk je tot een wandeling over de Dam. Wij hebben geparkeerd (10 dollar) en hebben een rondleiding door de dam (30 dollar pp) gedaan, die we wat teleurstellend vonden. Ook het bezoekerscentrum is niet bijzonder. Al met al zouden we de rondleiding/entree/parkeren overgeslagen hebben als we dit van tevoren hadden geweten.

door H. Schröder op 15-04-2015

Hier zijn we in de ochtend zeer vroeg wezen kijken. Het was er prachtig, indrukwekkend en relaxed. Toen we tegen twaalven teruggingen was het giga druk voor de ingang. Wij hebben er in alle rust alles kunnen bekijken zo vroeg. Dus ga op tijd!

door H. Schröder op 15-04-2015

Dit RV Park ligt dichtbij The Hooverdam. Een geweldig iets om te bezichtigen. Daarnaast ligt het op een leuke afstand van Las Vegas. Wij hebben urenlang genoten van ons prachtige uitzicht.

door Cor Konings op 07-09-2013

Wanneer je naar Las Vegas aan het rijden bent moet je stoppen bij de Hoover Dam. Wat een imposant bouwwerk. Je moet geen petje of hoed opzetten, want die waait zo van je hoofd af. De hele dam overlopen, pas dan ervaar je de grootheid van deze constructie.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan