Heart Attack Grill Las Vegas

Heart Attack Grill Las Vegas

door KaatjeB op 11-04-2024

Geen aanrader voor je maag, wel om je ogen uit te kijken. Je zou het kunnen beschouwen als een soort van cultureel erfgoed van Amerika.

De Heart Attack Grill is een Amerikaans fastfood-hamburgerrestaurantketen ontstaan in Chandler, Arizona. Het restaurant heeft een ziekenhuisthema: de serveersters zijn gekleed als verpleegsters, de bestelling heet een recept en de patiënten (klanten) worden door een arts onderzocht. Klanten die meer dan 159 kg wegen, eten gratis. De Heart Attack Grill is een voorbeeld van een "breastaurant", een restaurant waar aantrekkelijke, schaars geklede vrouwen opdienen.

Op het menu staan de "Single", "Double", "Triple", en "Quadruple Bypass" hamburgers, die 230 tot 910 gram vlees bevatten. De grootste hamburger bevat 33.000 kilojoule. De friet wordt gebakken in reuzel, zowat het ongezondste vet dat er bestaat. Verder verkoopt men sigaretten zonder filter, bier, sterkedrank en frisdranken die veel suiker bevatten. Lightproducten ontbreken.


Cultureel
door S. Ottenheim op 15-10-2014

Als je flink wil lachen, ga dan naar Heart Attack Grill in Las vegas Downtown. Een 'restaurant' waar je vanalles kunt krijgen, een ziekenhuisschort aan moet, en wijn krijgt uit een infuuszak! Mensen die boven een aantal kilo's wegen, krijgen zelfs hun eten gratis! Een restaurant met een 'show'! Wij vonden dit echt super leuk om gezien te hebben!

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan