Franconia Notch state park

Franconia Notch state park

door M4donk op 22-08-2016

Gelegen in White Mountains aan de Highway 93 Oude Skigondel naar de top van Cannon Mountoin voor een prachitg uitzicht over het gebied, afslag 34B. Daarna wandelen langs een snel stromende rivier bij de Flume Gorge, afslag 34A. Beide een leuk uitstapje voor een halve dag met kinderen. er is nog veel meer te doen als je van wandelen houd en van uitzichten wilt genieten. Neem de Franconia Notch Discovery Pass voor toegang tot beide voor een voordeliger tarief. Verkrijgbaarop beide locaties.


Leuk met kleine kinderen Leuk met kinderen Leuk met pubers Actief Bespaartip
door Letschert op 13-10-2019

Binnen het park hebben wij de Flume Gorge bezocht. Vanwege het weer hebben we de Cannon Mountain overgeslagen. Ga je naar allebei, koop dan een combi-ticket.

Flume Gorge biedt een mooie wandeling. Ondanks het hoogseizoen was het niet al te druk: goed parkeren en zeker niet file-lopen. Het had die ochtend flink geregend, maar de paden waren desondanks goed begaanbaar.

Mooi gebied. De kloof is indrukwekkend, maar de terugweg is minstens zo fraai. Mooie uitzichten, nog een covered bridge en grote rotsblokken uit de ijstijd.

door M4donk op 22-08-2016

Leuke activiteit met het gezin, 2 mooie natuurlijke 'attracties'.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!