Ontdek de geschiedenis van de Oregon Trail.

Ontdek de geschiedenis van de Oregon Trail.

door Jolina op 12-09-2022

Via de Journey through Time - route rij je van Biggs door John Day Fossil Beds naar Baker City. Onderweg kom je langs verschillende “counties” die je een inkijkje geven over het leven in tijde van de Pioneers.

In Moro vind je bijvoorbeeld het Sherman County Historical Museum. Hier krijg je een goed beeld van de geschiedenis: werken in het graan en het in bedwang houden van de Gorge. Het museum is gratis te bezoeken en wordt gerund door vrijwilligers die erg enthousiast het verhaal overbrengen. Voor kinderen is dit een interessant museum omdat het interactief en divers is. Daarnaast is er een gedeelte van het museum ingericht om de Veterans te eren!

Shaniko is een typisch spookstadje dat alleen maar tot leven komt tijdens jaarlijkse evenementen. Pas op voor de ratelslangen!

Met een hamer en bijtel in de aanslag kan je achter de High School van Fossil zelf op zoek naar fossielen. Grote kans dat je er zelf een vindt, want men doet iedere dag nieuwe ontdekkingen.

John Day Fossil Beds National Monument biedt veel interessante plekken, waaronder Sheep Rock, Painted Hills, Thomas Condon Paleontology Center voor uitleg over het ontstaan van deze unieke plek op aarde.


Leuk met kleine kinderen Leuk met kinderen Dieren Historisch
door Jolina op 12-09-2022

Interessante route om de lange rit vanuit Portland naar Dayville (John Day Fossil Beds) af te leggen. Er is onderweg zoveel te zien en te doen! Ook voor kinderen maakt dit de normaliter ruime vier uur durende route boeiend!

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan