Cades Cove fietsen

Cades Cove fietsen Great Smoky Mountains National Park, Gatlinburg, TN, United States

door Eeke Dankert op 23-08-2014

Cades Cove heeft een toeristische route van 11 mijl. Deze kun je rijden of fietsen. Fietsen zijn te huur bij het winkeltje naast de receptie van de Cades Cove Campground. Onderweg staan allemaal oude blokhutten en watermolens. Ook leven hier herten, kalkoenen en zwarte beren.


door Lisa H. op 01-12-2014

Zeer goed te doen op de fiets! Fietsen zijn te huur bij het infocentrum naast de Cades Cove Campground. Wij waren er in het weekend; het was zó druk dat er aan de Loop Road geen parkeerplek was voor campers (in de rest van het park helaas ook niet). Voor auto's was het stapvoets filerijden, op de fiets was het goed te doen.

door Eeke Dankert op 23-08-2014

Een rondje van 11 mijl. welke je goed kunt fietsen( maar een paar keer afgestapt) en eventueel ook kunt wandelen. (er zijn afkort routes) Auto's gebruiken dezelfde asfaltweg als de fietsers maar zijn erg voorzichtig. Onderweg zie je hoe de eerste bewoners hier gewoond hebben. (boerderijtjes, kerken) Op de helft is er een soort openluchtmuseum waar ook een smederij en een watermolen zijn neergezet. let op, je kunt beren tegenkomen.

Schrijf een review
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan