Kiva Koffeehouse, echt goede koffie!

Kiva Koffeehouse, echt goede koffie!

door op 24-07-2016

Onderweg naar Bryce Canyon naar Capitol Reef (Scenic Byway 12) kwamen we Kiva Koffeehouse tegen. Een erg gezellig koffietentje met prachtig uitzicht op de vallei. Normale prijzen en een echt goed koffiezetapparaat inclusief goede espresso. Aanrader!


Ontspanning
door stephanie.evers@live.nl op 30-04-2019

Zeer de moeite waard! Wij waren hier op aanraden van een vriend van ons. Voor koffie en gebak kan je hier tot eind van de middag terecht. Niet duur en super hip!

door kelly_vherten@hotmail.com op 04-08-2018

Neem je de scenic route tussen Capitol Reef en Bryce, dan kom je dit koffietentje tegen. Ze hebben er heerlijk gebak en inderdaad lekkere koffie! Het uitzicht vanuit binnen/het terras is prachtig!

door tj.rienstra@chello.nl op 11-06-2017

Het zag er inderdaad erg leuk uit. Maar helaas: op dinsdag gesloten!

door stan_pijnenburg@hotmail.com op 24-07-2016

Echte, goede koffie!

door Renee Peeters op 22-11-2015

Echte aanrader, heerlijke koffies (van 'gewoon' tot Latte Macchiato caramel) verschillende home made pies, pancakes, scones etc. Ligt nabij mile marker 73 op scenic Highway 12 (als je naar het noorden rijdt, aan de linker kant). Fijne plek.

door Puk Breeman op 22-10-2014

Het Kiva Koffeehouse ligt aan één van de mooiste routes die wij gereden hebben. Het landschap is zeer overweldigend en in die wereld is opeens een plek waar je even kunt zitten om het geheel tot je door te laten dringen. Lekker eten, lekkere koffie, mooi gebouw. Prima bediening.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!