Rijden van Moki Dugway (US State Route 261)

Rijden van Moki Dugway (US State Route 261) Moki Dugway, San Juan County, UT, United States

door L. Piersma op 28-10-2014

Utah State Route 261 wordt na Goosnecksstatepark en Valley of the Gods ineens een onverharde weg die met haarspeldbochten naar boven gaat. Veel spannender en leuker als de Trollstigen in Noorwegen, een echte belevenis! Afgeraden om dit met een caravan of camper te doen. Eenmaal boven heb je bij Muley Point een fenomenaal uitzicht over Monument Valley, Goosnecks en Valley of the Gods. Een echte must voor thrillseekers!!!


door registratie@vandijk-online.eu op 16-08-2018

Omdat we wat tijd over hadden op weg van Page naar Bluff, besloten we via deze weg naar Natural Bridges National Park (ook een aanrader!) te rijden. Je waant je in het oude wilde westen, je komt nauwelijks andere auto's tegen in een verlaten en desolaat landschap.

door Renee Peeters op 22-11-2015

Wij hebben de Mokee Dugway (UT-261) met een camper van 25f gereden, wat prima te doen is. De weg in onverhard maar flink aangestampt en redelijk breed. Op de meeste plaatsen kan passeren prima. Bij regen zou ik de route overigens niet nemen. Wij reden de route van noord naar zuid (bergafwaards) waarbij het uitzicht richting Mexican Hat weids is. Een aanrader , niet super spectaculair, maar voor ons zeker te verkiezen boven de doorgaande weg (US-163).

door L. Piersma op 28-10-2014

Utah State Route wordt na Goosnecksstatepark en Valley of the Gods ineens een onverharde weg die met haarspeldbochten naar boven gaat. Veel spannender en leuker als de Trollstigen in Noorwegen, een echte belevenis! Afgeraden om dit met een caravan of camper te doen. Eenmaal boven heb je bij Muley Point een fenomenaal uitzicht over Monument Valley, Goosnecks en Valley of the Gods. Een echte must voor thrillseekers!!!

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!