Highway 12 Scenic Byway

Highway 12 Scenic Byway Arches National Park, Grand County, UT, United States

door W. van Toor op 10-11-2014

Rijd tussen Bryce Canyon National Park en Capitol Reef National Park via Highway 12, ook wel Utah Scenic Byway 12 genoemd. Dit is een van de mooiste wegen van Amerika. Je rijdt langs bijzondere landschappen die onderweg veranderen. Van heuvels met bossen tot kale maanlandschappen met diepe kloven. Dit is een toeristische route, je doet hier wel iets langer over dan als je via de Interstate rijdt. Ook als je van Bryce onderweg bent naar Moab of Arches National Park, is deze route een aanrader.


door Dennis en Marike op 01-07-2018

Een prachtige scenic byway! Wij hadden van te voren foto's gekeken en waren sceptisch, maar afgaande op alle reviews deze rit gedaan. De foto's die we nu zelf hebben gemaakt doen de route ook weer geen eer aan, want het is echt een hele mooie route! Doe deze tussen Bryce Canyon en Capitol Reef tussen Bryce en Arches.

door jrmderoos op 17-06-2017

Neem gewoon een dag om deze route te rijden. Stop onderweg een aantal keren om van de steeds wisselende landschappen te genieten. Met recht verkozen tot mooiste weg van de USA!

door Lisa - Tioga Tours op 22-09-2016

De mooiste route van Zuidwest-Amerika! Must do als je tussen Bryce en Capitol Reef rijdt. Er zijn langs de weg veel uitkijkpunten.

door W. van Toor op 10-11-2014

Arches National Park was zelf onzettend gaaf gezien, niet alleen door de arches zelf maar ook door de rotsformaties die op zichzelf staan en uit het niets opkomen en bijzonder interessant zijn. De route om het park te bereiken vanaf Bryce Canyon was ook ontzettend gaaf, een prachtige tocht en veel moois te zien! Steeds om je heen kijken!

door Hans Berns op 21-10-2013

Scenic way 12 gereden op weg naar Bryce.: easy Hoodootrall gelopen. Vrij eenvoudig en toch prachtig. Dit is bij een van de uitzichtpunten . Bij Red canyon. Kodachrome State Park, dit is zo mooi. Geweldig. Ook prachtige wandelingen in dit park. Een toppertje. En dan 's avonds eten bij Bryce Pine Inn. Heerlijk! En niet te duur!

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan